Sutra protestni miting penzionera

Ostavite komentar


  1. Pa N1 je jutros objavila da mitinga neće biti,zbog navodnog blokiranja sajta Sindikata?!

  2. od 2012 do danas meni je manja penzija za 25 evra. toliko od nepostenih naprednjaka.Pa glasaj za nazadnu stranku.

  3. Dobiješ debelu penziju(i stan ) u 50 godina i ljut si !?Šta da kažemo mi koji ćemo raditi do smrti !?Koji smo morali da za stan podignemo kredite koje će nam i deca otplaćivati !?Koji nismo nikada letovali po simboličnoj ceni za čije žene nije bilo priritetnog zapošljavanja !?A kada se zaratilo ekspres karta za front !?Kao rezervni.oficir to sam lično osetio.A kada se rat završio nema ni za dnevnice !

  4. NAPRED "KRKOBABICEVCI" – VREME JE DA SE PROBUDITE I ODREKNETE ONOG PUPS-a! Privatnog Udruzenja Penzionera Srbije ( PUPS ) KOJE PODRZAVA PREKO KRKOBABICA – A.V.-A.V.-a – ALEKSANDRA VUCICA, KOJI VAM JE "DUBOKO" ZAVUKAO RUKU U DZEP ( PENZIJU ) !!!

  5. Kome mogu da se obratim i prikljucim tuzbi za vracanje nepravedno oduzetog dela moje penzije? Cula sam da postoji peticija. Zelim da joj se prikljucim.

  6. Prvo 28.03. potom 02.04. pravda mora da pobedi, ko to ne razume sam je kriv. Penzioneri bar imaju hrabrosti da javno iskazu svoje stavove i svoja nezadovoljstva.

  7. Dragi penzioneri, izadjimo svi na izbore i pokazimo aktuelnoj vlasti da ne mogu da otimaju od najsiromasnijih gradjana. Takodje pozivam i opljackane male akcionare koje je takodje ova vlast ojadila i otela im nezakonito njihove akcije, da se pridruze sutrasnjem strajku. Pokazimo im na ovim izborima, tako sto necemo glasati za njihovog kandidata. Veme je da odu sa vlasti. Dosta je bilo kradje drzavne i privatne imovine. Svi na izbore!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.