Sutra sednica Skupštine o budžetu

Ostavite komentar


  1. , Predlog odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama i dopunama Finansijskog plana Fonda za socijalno osiguranje vojnih osiguranika za 2016. godinu, kao i Predlog odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama Finansijskog plana Nacionalne službe za zapošljavanje za 2016. godinu, koje je podnela Vlada. Budžet Republike Srbije za 2017 godine je razvojan.

  2. Predlog Zakona o budzetu ima vise strana od Kapitala. Namerno! Zato sto niko nece uspeti ni da ga procita, a kamoli analizira. Vuciceva ekipa i tako glasa na zvono, niih nista ne interesuje, a svi ostali, ko nas sisa! Vucic i tako upravlja novcem kao da ga je licno zaradio. Ovo ismevanje institucija je zbilja strasno. Srbija je na putu potpunog unistenja.

  3. Raduje me svako zasedanje i praćenje stanja u državi, kao i rešavanje ključnih pitanja.

  4. Davanje saglasnosti na sve nabrojane Odluke je nastavak uspešne ekonomske politike ove Vlade.

  5. Predstavljanje predloga budžeta za 2o17 biće burno, premijer će biti taj koji će ga obrazložizi a opozicija će pokušati da ponizi i njega i vladajuću većinu pa će na kraju biti kako želi većina.

  6. Bog se odmarao sedmi dan ali je zato prethodnih sest vredno radio a nasa opozicija sve radi suprotno pa su i premiera dovukli do toga da im zabrani sedmi dan.

  7. Pustite ih da spavaju da se naspavaju da sutra odmorni dodju i posao konacno okoncaju inace ce raditi i sledecu nedelju nece im premier dozvoliti ponovne greske.

  8. Znaci da ocekujemo da ce opozicija sutra biti "aktivna" u svakom pogledu?! Verujem da imaju pakleni plan….Istrpecemo ih! Jos malo im je ostalo:)

  9. Pruzanje saglasnosti na sve Odluke je nastavak ove jako uspešne ekonomske politike koju sprovodi ova Vlada.

  10. Mislim da se opozicija na sednici Narodne skupstine Srbije opewt nece ponasati korektno, vec ce na sve moguce nacine pokusati da minira danasnje zasedanje, prakticno prvi radni dan na temu budzeta bice u ponedeljak.

  11. Čini mi se da nikad ranije nije prosleđen predlog Budžeta u Parlament, niti je ranije počela diskusija o njemu. Predložen je budžet sa najnižim deficitom do sada, to je znak da se nastavlja sa štednkom, ali i da su prihodi sve veći.

  12. Pogledajte samo ovu karikaturu gore i videcete ko nam vodi drzavu, tu jos samo nedostaje Ilic, s ovim likovima tesko da ce drzava da izadje iz ovog blata u koje su as uvukli. Pamet u glavu na sledecim izborima i neka vam je ova KARIKATURA stalno pred ocima.

  13. Voleo bih da ne bude prenosa sednice Skupštine, praviše je naporno gledati mahom neobaveštene i nestručne ljude kako pokušavaju da ospore interes gradjana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.