Sutra u Kragujevcu drugi građanski protest „Budi jedan od pet miliona“

Ostavite komentar


  1. Sa nemoralnim ,korumpiranim i neorazovanim Milanom Šerofovićem – nikada. Kragujevčani podignizte glavu,zar u gradu univerziteta da vas predvodi jedna osposa sumnjivih moralnih kvaliteta koja je,radeći u Radio Kragujevcu, uzimala pare iz komercijalne službe i iod pevača narodnih pesama radi nastupa u emisijama,stavljala u svoj džep, jer je sve bilo suprotno što radi sa uredničkom politikom.Ciganska posla, narod bi rekao.

    1. Ne znam ko je taj Šerifović, ali znam ko vam je gradonačelnik, verovatno ste ponosni na njega.

    2. Poznata prica, ko go dje protiv sekte taj je nemoralan, korumpiran i meta za odstrel. POCELO JE!!!

  2. Organizatori protesta,konkretno taj Milan Šerifović, poziva kragujevačke gimnazijalce, maloletne srednjoškolce, da učestvuju u protestu i nudi im mikrofon da na protestu govore! Klasična zloupotreba dece koja je poznata iz nekih proteklih godina. Šerifović i njegovi iz organizacije protesta bi da u prve rtedove podmeću tudju decu,jer Šerifović svoje nema.Žalosno …Mislim da će roditelji dece,a to se već dogadja, jasno odgovoritzi na ovakve pokušaje . Inače, sčažem se sa ocenom „kragujevčanina“ o karakternim i moralnim osobinam,a Milana Šerifovića i ne bih da ih ponavljam.Ali nije mi jasno da su na protestima i neki visoki intelektualci koji dozvioljavaju da ih vode te i takve ličnosti…To snižava nivo protesta.Stavite prst na čelo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.