Suzdržanost i odmerenost nedostaju i vlasti i opoziciji

Sagovornici Danasa o političkoj sceni nakon uvođenja vanrednog stanja

Ostavite komentar


  1. Pa dobro svaka demonstracija sile je u funkciji političkih poena a ne nekih stvarnih razloga kojji su kao takvi neophodni u ovom trenutku. Zaista je nenormalno da se vojska u punoj obučenosti našla da ima maske a narod nema da kupi iste takve. Još veći krš od svega što drže prst na obaraču kao da je ratno a ne vanredno stanje. Neko se tu zaigrao stvarima a nije prethodno proučio pravila. A ako zna pravila, onda je ova demonstracija nalog sa „vrha“. Mislim da se radi o prekoračenju do nivoa samovolje, a koja treba da stavi do znanja da u bilo kom sledećem koraku da li opozicije ili nečega slično, puške mogu biti podignute i uperene u…. pa sad procenimo, da li je po sredi politika ili stvarna zaštita naroda od napada inostranog nepriijatelja u obliku virusa.

  2. Vidi, Bobija, bog te mazo! (Zna li neko od administratora ko je bio Bubuleja?). Kad nema šta da prigovori vlasti, poziva i vlast i opoziciju na uzdržanost. Mora da jepod visokom temperaturom, bolje daide u samoizolaciju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.