Švajcarska ambasada na KiM: Osuda negiranja zločina u Račku

Ostavite komentar


  1. Verovatno je stradao neki muški roditelj nekog Švajcarca pa su se potresli. Nek daju neki dokaz za tvrdnju…bez njega je samo nastavak čoporativnog zalajavanja na Srbe i Srbiju.

    1. Nashe unuce musliju. kaze.zrtve su razmenjene.
      Pitakte unucad musliju.ko je one djece zene i syrarce ubijo.da nisu sami sebi pucali.pa zar niste cinili isto u bosnu i hrvatsku

  2. A, mogli bi i kanton u Svajcarskoj da im date i neku duboki tunel u plan inama za skladiste?
    Usput vam zelim da vas nasele na nacin na koji su dosli na Kosovo i Metohiju i da sazidaju sve objerkte onako kako su to radili po „tradiciji“ na Kosovu i Metihiji…. tvrdjave, bunkere, tunele, puskarnice, ograde….itd. Sv idece vam se njihova tradicionalna arhitektura….

    1. Prje nego shto pozelish neshto.vratise u tursku.iran i iza karpate gde ste doshli.cedo iliricum nikada vashe nike bila i nece biti
      rusija nece biti vecna
      Dogodine u Nish

  3. Racak,Markale,Srebrenica. Sve ih povezuje diplomatija buldozera,laznih vesti i optuzbe bez dokaza. Sadama su obesili zbog hemijskog oruzja koje nikad nisu nasli. Sve ista kuhinja kuvala,djavoli ih odneli

    1. Dragane, jeste li vi bili ikada u Srebrenici ? Sarajevu ? U Sarajevu ubijeno 11 000 civila. 2500 djece. Srebrenica mucena 3 godine u okruzenju. Ali mitomanima kao sto si vi ostaje samo da zive u lazi i laznoj mitoloskoj historiji punom izmisljotina. Evo inficirali ste i Hrvate, kazu Jasenovac bio radni logor maltene hotel 2 kategorije. Kazu srpske lazi i propaganda.

    2. Da takodje batajnica, hladnjaca i masovne grobnice unutar srbije, sve smo sami isplanirali i izvrsili. Dociche dan kad ni karpate vas neche primiti. Sa svima ste u frci. Nikad nechemo zabotaviti, kad tad cete sve osetiti u vasu kozu.

      1. @DrenGa

        Dete, idi trci oko kuce ili po tvom selu ako imas viska energije a te detinjaste pretnje samo preskoci. Osim ako ti cilj nije zasmejavanje prisutnih.

  4. Cinjenica je da u Racku nije bilo zlocina.
    Jedini problem je sto zlocince sa zapada ne zanimaju cinjenice vec njihova bolesni agenda koja je unistili sve cega se dotakla u spoljnoj politici.
    Posle njih ostaju samo mrtvi, raseljeni i korumpirani politicari koje im sluze.

    1. Ide reci to porodicama poginulim u selu Racak, Chuska, Obri, Krushe, Prekaz, Meje. Sve i Batajnica i Hladnjache sve je to montazha za vas. Sram vas bilo. Ni hiljade godina nechemo zaboravit i kadctad vratiti duplo. Da se lepo pamti i vrati.

  5. Ne nego vetar duva.sa.strane.NVO u Srbiji i lista Danas koji imaju zadatak da.ispinuji istinu o Racku i Vokeru koji za kusur ide po Kosovu i promovise Veliku Albaniju.Proverite,ali Vi to ne smete.jer znate istinu o velikom zlocinu USA i zapada ali ce sve izaci na videlo.To je bio PRIVATNI RAT PORODICE KLINTON I NJENIH SATELITA.Pomirenja.zbog.toga nikada nece biti.

    1. Ni ne treba biti, samo treba ovaj olos isterati i zatvoriti granicu. Kupiti naoruzanje i kad tad idloboditi i Ilirsi Nis.

  6. e evo ako ista ikome znaci u RAcku nije bio zlocina.. namestaljka zlog dede vilijema vokera…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.