Svaki treći kandidat za narodnog poslanika iz Beograda

Ostavite komentar


  1. Pa broj stanovnika Beograda je skoro trećina Srbije. Drugo. Najveći broj popularnih ljudi koji treba da privlače birače živi u Beogradu. Danas je moda da njih stavljaju na početke lista kandidata.

  2. Zbog beogradske hegemonije se SFRJ raspala. Posle i SRJ, pa onda i Srbija. Na kraju će ostati samo beogradski pašaluk Beograđanima

  3. Nije problem samo u nesrazmernom broju beograđana već i položaju na listi koji dodatno favorizuje kandidate iz prestonice. Umesto da imamo i Bg i republičku, realno imamo dve BG liste dok je, na primer, čitav sever vojvodine ostao bez nade da će ih neko zastupati u budućem sazivu republičke skuštine.

  4. Problem je u informisanju – gde je razvijen internet čuju se sve prljavštine vlasti, pa je tu i najjača opozicija. Težište glasača SNS su po selima gde se čuju samo pro-naprednjački mediji.

  5. Pravo je pitanje:Odakle su došli u Beograd?Proverite,pa ćete videti da nisu rođeni u Beogradu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.