Svako ministarstvo ima svoje adute

U kabinetu Bratislava Petkovića izdvajaju otvaranje Muzeja Vuka i Dositeja, a policije otkrivanje 17 organizovanih kriminalnih grupa * U vojnom resoru diče se „povećanjem ugleda Vojske Srbije“, dok iz Ministarstva poljoprivrede ističu saniranje posledica suše
U susret rekonstrukciji Vlade: Danas dobio izveštaje o dosadašnjem radu svih resora

    Ostavite komentar


    Politika

    Vučić prozvao SPS zbog protesta protiv litijuma, Dačić se pravda: Ne radimo ništa protiv predsednika 8

    Vučić prozvao SPS zbog protesta protiv litijuma, Dačić se pravda: Ne radimo ništa protiv predsednika

    Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da ta stranka ne učestvuje niti će ikada učestvovati dok je on na čelu stranke u bilo kakvim aktivnostima ili operacijama protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i aktuelne vlasti, jer bi time, kako je istakao, radili i protiv sebe i zajedničkih ciljeva. Prethodno je Vučić izjavio da su na nekim protestima oko litijuma učestvovali i predstavnici SPS.

    Naslovna strana

    Naslovna strana za 3. i 4. avgust 2024.
    Galerija

    Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

    Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

    Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

    Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.