Sve više detalja iz američke inauguracije

Novi predsednik Aleksandar Vučić juče preuzeo dužnost predsednika Srbije

Ostavite komentar


  1. Američki protokol ruski pogled na svet. To je valjda (većenska) Srbija. Svako prema sebi

  2. Jadan covek, nije dobar sa sobom, glavom a u sta ga sve guraju, sve na talasu te iste njegove licne teske patologije koja mu ogranicava i sputava mogucnosti a rasplamsava zelje i ambicije.

  3. Steta sto necemo obelezeti i 9 juni 1999. kada smo pobedili,potpisujuci vojno-tehnicki Sporazum u Kumanovu…

  4. Nije bitan ni protokol ni način polaganja zakletve, bitno je da su građani Srbije dobili predsednika kakvog su i želeli, vrednog radnika i patriotu koji radu u interesu naroda.

  5. Još jedna predstava za ciljnu grupu koja glasa za OVO. A najveća razlika je u tome što za vreme inauguracije američkog predsednika možete preko puta Bele kuće da protestujete sa ““prigodnim““ transparentima.

  6. Kakva god da je inauguracija i po čijem modelu je napravljena nije bitno, bitno je da je Srbija dobila predsednika kakvog zaslužuje, vrednog i neumornog radnika koji radi u interesu svih građana Srbije.

  7. Jes, cvrc! Američka inauguracija ne može da prođe bez first lady. Vučićeva može, iako je zvanično oženjen. Teško manipuliše pripadnicama lepšeg pola u petercu(braku) lakše je da to radi velikom mnoštvu(narodu). Narod ga bolje razume.

  8. "Ne napredovati znači nazadovati". Pa zasto onda ne promenite ime u srpska nazadna stranka?

  9. Možda ima sličnosti ali ko da je to bitno, ceremonija je bila odlična.

  10. Ja ja, bona. Vidim ja da tij to ko kod Traponje. Sve tij to estrada, al opaka stadionska. Il, tako da kaem, kad bi bio, da prostiš, ranjen, krvi bi ti dala.

  11. Ne vidim problem u tome ako je licila na americku. Svemu cemo da nalazimo zamerke.

  12. Srbija je pocela da radi kako to rade najbolji,od svetskih sila uzimamo samo najbolje i primenjujemo na sebe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.