Svečlja optužuje Vučića za pokušaj aneksije, tvrdi pripreme izvođene kod Radoičića na Kopaoniku

Ostavite komentar


  1. Najlakše je okriviti drugog bez i jednog dokaza.Nema potrebe da se trudite,narodu je sve jasno.

  2. Svi se zakace sa dron snimke. Ljudi, svi zaborave na satelite.
    Hajde ljudi svima nama je jasno ko suza ko stoji iza ovog bezumnog (idiotskog) napada.

  3. S obzirom na vrstu optuzbi i od koga dolaze jasno je kolko su one istinite i opravdane

  4. „Kako opanjkava“ Boze me sacuvaj !
    A svi smo od Vucica culi da su i do sada „sve lagali“ !

  5. Vucic je diletant,neznalica i dundjer,kao i ovi oko njega.Jedino sto znaju je da kradu pare iz budzeta jer nema ko da ih pohapsi

  6. Kako do normalizacije odnosa kad Srbija kao i uvek prihvatama sve kompromisne predloge koje daje EU a Priština ne prihvata ništa i svojski se trudi da istraje u svojim planovima u pravljenju “velike Albanije”.

  7. Kako ste ažurni u trenutnom prenošenju Kurtija ,Svečlije Hrvatskih,Nemačkih i svih drugih srbomrzaca.Oĉigledno su vam bliski.Dno!!!!

  8. Ma, kakvo KiM važan je parizer.Bravo za faraona.Polomi se čovek da nas nahrani a, nama ništa ne valja.Lepo nas privikava na nove sankcije. Vozi Miško.

  9. Stvarno su se odlično uvežbali. Pa toliko oružje, pa vežbe na Kopaoniku i pasuljanskim livadama, pa logistička podrška Srbije, a šta su tačno uradili? Ubili jesnog nesrećnog policajca, zatim i sami izginuli, a preostali se sakrili u manastir i odatle vadjeni, još ne znamo kako. Em izginuše ljudi, em izazvaše krizu i probleme za Srbiju, em ama bas nista nisu postigli. Stvarno izvanredno isplanirano i izvedeno, svaka čast ko god da je komandant ‘specijalne operacije’.

  10. Ovaj Sveclja mnogo popularan u redakciji Danas-a, jos da krenete da izvestavate kada ide u wc i sta vecera? I ne, niste smesni, sma malo.

  11. ima jedna izjava bivšeg ambasadora kosova u makedoniji, lepo je čovek sve objasnio sve radi se o tome da se odseče taj deo kosova i da se kači i južni deo, tako da samo naći njegovu izjavu tog dana..sve je lepo ispričao..
    sve..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.