Svečlja danas u poseti Bujanovcu, Medveđi i Preševu

Ostavite komentar


  1. Nasi ne mogu na KiM ni sportski timovi a siptari dolaze i ulaze na teritoriju centralne Srbije kako im se oce. Vucic vodi skroz pogresnu politiku prema Kosovu, samo prica prazne price i busa se dok siptari zaokruzuju nezavisnost i sto je najgore to prolazi kod naroda. Kad ga vidim kako kuka i prenemaze se muka mi je. Nista i nikada nista nije preduzeo da zastiti Srbe.

  2. kako on može bez problema da da obilazi albanske opštine po Srbiji a sa druge strane Vučić nesme da ide na Kosovo, možda bi ga uhapsili??

  3. Vucicu ovi siptari nas zajebavaju.Sprdaju se sa nama tj tobom.Oni mogu da dodju u Srbiju kada hoce ,a mi tamo kada nas puste.Kakva pametna politika AV.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.