Svečlja: Vučić i Petković štite kriminalce na severu

Ostavite komentar


  1. Na Kosovu je pre svega kriminalna ta albanska tvorevina koja glumi „drzavu“ a sve ostalo, te i ti sa severa su amateri u odnosu na to.

  2. Sve same laži i spinovanja terorista. Zar misle da će im iko poverovati u ove gluposti? Pa nema većih kriminalaca od njih i njihovih saradnika tajkuna. Znamo da ste nervozni i da ste osuli paljbu po Vučiću iz svih oruđa, ali slaba vajda…nikog nećete preći.

  3. Potpuno ima pravo ove kriminalce brane A Vucic i A Petkovic jer oni su kriminalci takoder.

  4. Zasto je vlast uvek umesana sa ovim laboratorijama, masinama za Bitcoin, „navijacima“ i sve sto je protivdrzavno i protvzakonito?!?

  5. Još će i država da postanu. Pomažu im svi belosvetski razbojnici, a i u srbiji imaju odane saveznike. „Danas“ glavni u tome.

  6. Bondstil su isto proveravali?Oni sigurno nemaju tako jeftine stvari,marihuana svasta.Tamo se kuvaju teske droge i distribuiraju po Evropi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.