Vučić na Trgu republike: Nismo mi zapodenuli ratove, neki drugi su

Ostavite komentar


  1. Mi živimo loše! Ali vi, lopovi i hulje, živite i više nego odlično!

  2. A koji to drugi?Ako i jesu drugi, zašto ste pojurili u ratove? Milošević, Mira Marković, Šešelj, ti…?

  3. Počinje finalna revizija istorije, sve je isto ovako počelo i krajem 80ih. FašiZam i naciZam su kao kancer, ako ih ne suzbiješ na vreme, metastaziraju, i proždiru te.

  4. Napredna patetika, master nivo. Nije se on puno pomerio od dana kada je sluzio svom radikalskom politickom tati Seselju.

  5. Трг Републике 2024. – Газиместан 1989.

  6. Zna se ko je rušio Jugu i zašto,zna se ko je doveo KiM do ovog stadijuma ,zna se ko nas pokušava proglasiti genocidašima….Upravo oni koji su nas dva puta pokušali porobiti.

  7. Donijeli su i odluku da se vlasti u RSrpskoj I RSrbiji ne kritiziraju. Znaci imamo desavanje naroda I pored zivog kralja radjanje dvije nove dinastije. Mislim, sta da vam kazem?! London-mama.

  8. Zadnje ratove su Srbi započeli, posljedice su takve kakve jesu. Kroz cijelo to vrijeme jedno ime je konstanta, samo su mu uloge različite. Zadnjih 25 godina se pravda i izvrće činjenice. Nema kajanja nakon…

  9. Goloruki srpski narod …jadna , sta ces !!…ko je Srbe poznavao ni smrt mu nece tesko pasti

  10. Dovoljno je videti kako visoko i sa srcem drže zastavu Bosne i Hecegovine na državnim svečanostima, spontano i sa iskrenim emocijama, upitam se kako to da Šešelji Vučići rzosećajno teraju ljude da onako nose i mašu zastavu naše ponosne zemlje.

  11. Nas tera da jedemo sugave salame ,a on i mafijasi danas po pecenju ne smeta im ni vrucina kada je prasetina u pitanju.

  12. Nije Srbija tvoje vlasništvo i nećeš večno da vladaš. Ovoliko laži i pujdanja na druge narode nisam video od početka 90-tih.

  13. Mi smo, moj Pinokio, zapodenuli nekoliko drugih ratova – od onda nas niko u svetu NE PRIMECUJE, brojimo se koliko i Burundi

  14. Vojnici JNA poubijani u Sloveniji , uspon ustaštva u Hrvatskoj uz sikaniranjem Srba… sve uz mig i odobrenje zapada, i onda Srbi krivi za sve ratove.

  15. Natrabunjao si se za sve pare(koje si ukrao),a to nije malo,utvrdiće nezavisno sudstvo.Ovakvom propagandom Srbije bez granica ili kojekude,narod se ponovo gura u sukobe sa susedima i svetom.Srbija treba daleko pametnije političare.

  16. 12 godina………???!!!hm……???!!!hmmm……socijalni kreditni sistem?eksperimenti na ljudima?trgovina ljudima?Call centri i njihove aktivnosti pre i posle izbora-hajde da pricamo o tome!!?Ja volim Srbiju,ja sam patriota,nisam sovinista,ne kradem,nisam SNS-ovac,domacica sam i da, ja volim Srbiju vise od svih vas a trpim teror.CALL centri,kazete imate ih mnooogo,ko ih kontrolise,ko kontrolise kontrolora…?pozdrav

  17. Šta ima novo u zemlji predsedniče? Šta ima na Kosovu? Pusti stranu zemlju. Pusti bajke.

  18. A zbog čega ministri ne posećuju KiM, a zaklinju se na ustavu da je to deo Srbije?

  19. Koja seljanija samo da se skrene paznja sa u svetu nezapamcene izborne kradje. Jadno i bedno. Jeftin nacionalisticki dance macabre.

  20. A ko brani bilo kome da ide iz bilo kog razloga u Banja Luku?
    A za početak putešestvija srbovanja
    platite barem ruke,parketara što o svom trošku hobluje i lakira parkete po osnovnim školama i vrtićima!

  21. Dovoljno da ućutiš 100.muslimana za jednog Srbina, pa Karlobag…. Virovitica i dobi ti stan 100.m. kv. BRAVO LAFE!

  22. Vučiću ti si učestvovao u podsticanju ratova. U ovo teško vreme najteži si nam ti, nema koga nisi zavio u crno i napravio štetu. Mogu samo da kažem da Vučić vrši genocid nad srpskim narodom.

  23. Izgubili Knin i Vukovar, Kosovo, i uskoro će i Banjaluku, pravo vreme je da se kaže SMRT FAŠIZMU, ili će celu Srbiju dati rujama i žutaćima !

  24. U Srbiji se nisu dešavali ni Hrvati,Bosanci,Crnogorci,Albanci,a dešavanja srpskog naroda bilo je u svim bivšim republikama?!Pametnom i korektnom,dovoljno!!!

  25. Za Mira
    Ja se ne secam da je Srbija trazila nezavosnost i da izadje iz SFRJ, nego Slovenija i Hrvatska, a za njima i BIH. Tako da se zna ko je zapoceo rat.

  26. Tesko da ce Srbija vise ikad na vlasti imati takvog lazova.
    Nemoguce.

  27. Šešelj, njegov učitelj , kome je nosio gajbe piva:“ Vučić je dobar manipulator za mase“!
    Onaj koji se napajao na literaturi Gebelsa ( izjava na jutjubu) , pi izjavi Šešelja, doveo je narod u zabludu i konfuziju : kada je realno ono što govori, a kada propaganda.

  28. Ovaj koji govori o jedinstvu, najčešće je podelio srpski narod. Samo se rukovodstva ližu zbog zajedničko interesa(pljačke).

  29. Dok ti nisi doso u Glinu srbi su zivjeli u miru sa svojim komsijama Hrvatima.

  30. sada će biti savetnik ministarki prosvete. Da pravi programe za đačke ekskurzike,ali samo za srednje škole, jer je Banja Luka inostranstvo.

  31. Vučić je u pravu kada govori o ekonomiji zemlje. To mora biti prioritet najvažniji. Ujedno moramo biti što jedinstveni u savladavanju budućih izazova .

  32. Koji car. RS daje 10 mil €. Ako može RS, kako ne može sebi. A Kipar, Kajmani, Honduras, a joj………

    .

  33. @ Zoran
    I sta ta izjava znaci coveku, koji ocito dolazi iz Hrv? Covek moze slobodno pitat, a cija cizma je hodala po cijoj zemlji? Ne pamtim da sam vidjao niti jednog vojnika od bilo koje bivse republike na teritorij Srbije.
    Kad cemo vise to shvatit??
    Da svi drugi gledaju na to na taj nacin, osim naravno…

  34. Sve ratove od 1914 do onih 90 tih na ex yu prostorima su započeli i ili potpalili Nemci ako nisu direktno učestvovali.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.