Svetski samit o miru u Ukrajini diplomatska šansa i za Srbiju

Ostavite komentar


  1. Kakva budalaština – mirovna konferencija bez glavne sukobljene strane. Ustvari, skup američkih podrepaša. Nadam se da Srbija neće učestvovati u tom cirkusu, pogotovo sa onima koji su na leđima Srbije stvorili presedan na koji se sada i Rusija poziva.

  2. @surovi
    A ruski i kineski podrepaši treba u Pjongjangu da organizuju skup diktatora za osvajanje svih država koje ne žele tiraniju.Sa sve pretnjom nuklearkama.Surovo!

  3. Znaci cekamo da Britanci, Ameri i Nemci napisu ponudu, pa da onda pozovu Rusiju da to potpise.

  4. 75+@ Ma nema potrebe, oni svoj put znaju. Ne treba im tutor iznad glave da im određuje šta smeju da rade a šta ne i ko može u vladu a ko ne. Po tome se „ruski i kineski podrepaši“ razlikuju od američkih i po tome se vidi ko je stvarni tiranin. Ko je ono izjavio da je smt pola miliona iračke dece prihvatljiva cena za „razvoj demokratije“ (u vidu okupacije iračkih naftonosnih polja)? Neko mnogo pametniji je napisao da svi ideali ovog sveta nisu vredni suze jednog deteta. Eto, u tome se razlikujemo.

  5. Dosta nam je mira koji propagira Zapad. Oni izazivaju ratove, a onda pričaju o miru u kome će, naravno, oni voditi glavnu reč i nametati uslove koji su u njihovom interesu. Vreme je da shvate da Rusija neće da igra po njihovim pravilima. Potpuno razumem Putina koji je otvoreno rekao „Ko ste vi da postavljate pravila i da nam govorite ‘vi morate’ ‘vi ste obavezni’ ‘vi trebate’

  6. Самит би био шанса Србију уколико би би АВ могао да каже, уз услов да му дозволе, да све што важи за Украјину треба да важи и за КиМ, овако ће Србија послужити као још једна држава за њихову ствар.

  7. Srbija treba da istane što je dalje moguće od te gluposti. Zamislite samo, razgovori o miru u Ukrajini a bez glavnog igrača – Rusije! Pa to je kao da o kupovini tvog stana pregovaram bez tebe, sa tvojim bližim i daljim komšijama i slučajnim prolaznicima. I onda me ubeđuju da mi je to jedinstvena šansa da uđem na tržište nekretnina! Ne ve ro vatno.

  8. Srbija treba da ostane što je dalje moguće od te gluposti. Zamislite samo, razgovori o miru u Ukrajini a bez glavnog igrača – Rusije! Pa to je kao da o kupovini tvog stana pregovaram bez tebe, sa tvojim bližim i daljim komšijama i slučajnim prolaznicima. I onda me ubeđuju da mi je to jedinstvena šansa da uđem na tržište nekretnina! Ne ve ro vatno.

  9. A suze Ukrajinske dece te ne zuljaju jer su to suze koje se liju zbog Ruske agresije koja je po tebi naravno opravdana.pa tako i treba.

  10. bile su suze ruske dece u Donbasu, ali to vas nije zanimalo. Eto rezultata.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.