Svi dokazi su u Vučićevom i Koluvijinom telefonu

Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke i narodni poslanik, za Danas o utiscima sa suđenja po tužbi predsednikovog brata

Ostavite komentar


  1. Neosnovane optuzbe bez dokaza, loš način političke borbe

    1. Zasto je snimak na naplatnoj rampi video vucic a ne i tuzilac, zato ni uvid u listing, ali pravi, tuzilac nece videti

      1. Listing niko i ne pominje – nisu ga ni gledali. Oni su „veštačili“ pozive u telefonu, a ne listing poziva kod mobilnog operatera!!!

        1. Ukrstis pozive, imejl telefona, jedan, drugi, treci, ne mora da glasi na ime, dodjes do onoga koji ima telefon koga zovu iz Jovanjice. Trice i kucine za onoga koji hoce da zna, ko nece, Jelena Marjanovic, sesti krug. I tako, zemlja se i dalje okrece.

    1. Sta je ovo ako nije sudski epilog? Ispada da je Aleksic tuzio Vucica, a ne Vucic Aleksica.

  2. Pročitao sam tekst pet puta, a i dalje ne razumem kakve konkretne dokaze on ima i na koji način tužilaštvo pokušava da zaštiti bilo koga. Ako pregledanjem telefona ništa nije utvrđeno, svaka priča se završava. Sve ovo deluje veoma neozbiljno.

    1. Ko utvrđuje bilo šta pregledanjem telefona?! Valjda postoje operateri i listinzi. Samo što je, u vezi sa stanjem u našim institucijama i nazovi državi, sve to unapred osuđeno na neuspeh.

    2. Telefon nije nikakav dokaz. Ja mogu da izbrisem listu poziva na svom Telefonu. Zasto nije uzet listing operatera!?

    3. Nastavi da čitaš dok ne shvatiš, mada sumnjam, jer za to treba barem 1 gram mozga! Da ga imaš ne bi bio bot! Kako vas samo pronalaze!

    4. Kakav si ti bot, ni slepax ti ravan nije, kako te uopste nije sramota da budes toliki bezobrazan i neotedan.

  3. Ne priznaju se odluke Ustavnog suda, nisu podobne sudije u parnicnom suđenju….Ima li ovo smisla. Dolazimo do zakljucka, da ce valjati samo ako se presudi u korist opozicije. ako je presuda drugacija, onda je pravosudje korumpirano i Vucicevo!

    1. Naravno da je korumpirano i Vucicevo kad ni jednu jedinu parnicu protiv vlasti nisu zavrsili i nema epiloga. Cije bi bilo?Ma polako, jos godinu dve i vi idete u istoriju, a onda cemo videti ko je ciji bio i ko je za koga radio. A za vas botove bih ja specijalan rezim imao, sa kartom u jednom smeru za neke destinacije u Aziji, ili Africi da na miru sagledate vas minuli rad. Nova vlast ce biti najgluplja na svetu ako se ne obracuna sa vama, da vam ne padne na pamet da u autobus udjete ni na posao kad krenete, a ne na mitinge.

      1. Tako će te raditi kada dodjete na vlast sa ovim lopovima. Vi kao manjina (opozicija) hoćete na silu da dodajete na vlast i da proterati većinu iz zemlje. E pa to se neće desiti. Ako vam ne valja vi i ova šačica lopova i prodajnih duša idite ako vam nije dobro. Većina naroda vidi da je sada puno bolje nego što je bilo. Zato se plaše izbora koje nikada neće dobiti.

    1. Vaš napredni partijsko-botovski sud je već presudio da je sramna kleveta?
      Zašto onda uopšte imamo nekakav sud ako je nadležan jedino vaš partijsko-botovski?

      1. Cekaj malo druze… otkud zna da je sve u Vucicevom telefonu, sta je to neka prognoza kladionicarskog tipa ?

        1. Pa svi znaju da policajci nesimpatišu SNS, kao mačka i pas.
          Inspektori mu rekli kako je bilo ali ne smeju javno reći jer se plase kao obični građani.

    2. I odgovaraće, ali je procenio da kaznu koju će da plati, mnogo manja od političkog profita koji može ovim neistinama da ostvari.

        1. Pa u tome i jeste problem.
          Ima pomaka na bolje u svemu ali časti i poštenja nestati.

    1. Poenta je u tome, što i ne želi da se išta utvrdi, već da se non stop priča, i da se kod gradjana javlja sumlja.

  4. Nismo svi sisali vesla i jeli čamac. Dakle, činjenica jeste da je blizu Beograda uzgajana velika količina travice veselice, pa to ne može da ospori niko, kao što niko ne može da ospori da vlasnik te plantažice nije zaštićen i u sprezi sa predstavnicima vlasti. Ajde, bre, ljudi, stavite saksiju sa jednom travkom pa će policija odmah da vam dođe na vrata. Ne pravite nas blesavima. To je organizovani kriminal a organizovanog kriminala nema bez učešća i podrške nekog iz vlasti.

    1. Pa cekaj, kako se zna da su dokazi u Vucicevom telefonu ? To moze sutra da kaze bilo ko, da lupi ovakvu glupost i da ostane citav…

      1. Kako se zna da su Andreju falsifikovali ličnu kartu?
        Pa eto , zna se , Vučić nam rekao. Dokaz.
        Kako se zna da je pilot srušenog helikoptera bio „pijan“ od dva piva?
        Lako , Vučić nam rekao. Dokaz.
        Kako se zna da Babić nije ubio ženu na rampi ?
        Pa pobogu , izašao Vučić i sve nam lepo objasnio , natenane,jer ne shvatamo dobro.
        Jer ,eto ,dokazi….

  5. Bogami čupavo za vas gospodine,koliko se moja malenkost razume u medicinu u najboljem slučaju Vi ćete licno nositi vas Slajpik na pražnjenje
    ili još gore, Padinburg u Prdekanu zajedno sa vašim lopov-advokatom.
    Neka vam je srećno,nadam se da ćete naučiti da ne klevecete nevine ljude pa makar da je to brat vaseg i mog predsednika Gospodina Aleksandra Vučića.
    Srdačan pozdrav,
    Miodrag Sreten Spaić Scottsdale Arizona USA

    1. Tvoj predCednik? Moj nije sigurno. Znam klevetali GA I kada nije platio porez u firmi PA „ispalo“ da nije njegova firma vec mu ukrali slajpik sa licnom kartom!? A nije prijavio kradju!? Klevetali GA za sve I svasta. Uglavnom za Ono sto je uradio.

    2. E kako u centrali , jel vas puštaju napolje? Il radiš u nekoj selendri , u nekom centru za kulturu pa otlen botuješ?

    3. Maj dier frend Miodrag, vi ar veri hepi in Srbija, bikoz ju liv dis kantri. Vi vis ju veri hepi end veri, veri long lajf. Bat pliz, stej der forever end don bek hijr. Vi hev meni, meni lunatik lajk ju ar. Sori, bat maj gramatik iz so bed, bat maj diksn iz ekselent. End uans mor, stej der, end liv juar amercan drim, Arizona drim.

  6. Veliko gubljenje vremena. Mogli su lepo da izjave da je telefon ukraden/pokvaren/izgubljen, kao nedavno lična karta dotičnog gospodina.

    1. Nesto u gazonu kao Andrej pozajmio fon Vulinu,jer je ovaj svoj izgubio pa dok ne kupi novi. A Vulin ,budala naravno,ga izgubio negde u Kanadi kad je bio kod tetke.
      To bi proslo…

  7. Ne znam zašto se uporno insistira na veštačenju telefona. Sadržaj telefona može lako da se izbriše. Mnogo je važniji listing u MTS-u, ili drugom operateru, kod koda gospoda imaju telefonski broj.

  8. Za nešto što zna cela Srbija, samo jednima smeta drugoma nije problem a trece to ne zanima uopste, trebalo bi da se podeli jos po 500€ narodu za cutanje. 🙂

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.