Svilanović: Pred Srbijom su samo jedna vrata i ona će proci kroz njih

Ostavite komentar


  1. Jako lepo formulisana recenica iz naslova. Cekamo Gorane da udjemo na ta vrata vise od sto godina.

  2. To su „jedina vrata“ samo onima koji idu tamo za dnevnice. Mi ostali imamo svako svoja vrata, a kroz njih ne propuštamo svakog.

  3. sta radi bivsi mnistar , gde je zaposlen? Efecti novog ambasadora US se vec vide , radikali u povlacenju

  4. Zbog ovakvih likova na ministarskim funkcijama, sada imamo nesmenjivu vlast koja ne valja, ali se uzasavamo pri pomisli da bi se ovaj i njemu slicni mogli vratiti na polozaje.

  5. Ti si bio MIP samo zato sto to u tom trenutku nikog nije zanimalo…u tvoje vreme spoljna politika nije ni postojala..danas postoji i nije to sto ti govoris i sto bi zeleo a to je da udjemo u 4 Rajh…..

  6. Vi ste, sada svi vide, samo ta vrata i koristili. Teško ćete ljude ubediti vi i ponovo izabrani, a pogotovo u tu dobrobit.

  7. Данас добио нову читалачку публику. СНС-овцима досадио Информер и Вечерње Новости, па прешли на Данас. Бар кад би куповали штампано издање, него овде на нету бесплатно воде радикалску политику.

  8. Toliko godina vas vuku za nos, lazu ponizavaju I vi I dalje letite u Eu. Strasno. Srbi imaju veliki problem u glavi…..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.