SVM: SZS senzacionalistički pokušava da umanji naš izborni uspeh

Ostavite komentar


  1. Kazete da je SVM cestito ostvario rezultat. Ajde zakunite se u Vranje.

  2. Izgleda da SVM stasava u savršenog koalicionog partnera SNS-a na svim poljima. Bune se što je uslikan prekršaj a ne što je učinjen. Umesto da sankcionišu učinioca i pokušaju da nas ubede da je to izolovan slučaj, oni napadaju uzbunjivača. Nego, kada će biti objavljena vest sa datumom preseljenja mađara u Vranje? Što da ne, tamo su razbili.

  3. SVM ni ne postoji, to je zapravo Ištvan Pastor koji je došao na sjajnu ideju kako da ne radeći ništa u životu, živi ugodno, bogato, čak i da bude ličnost koja se kao nešto pita. Ko ne veruje, neka pita ono malo Mađara što je ostalo u Vojvodini, divnih ljudi, naših sapatnika, teško da bi mu neko rekao „dobar dan“ na ulici.

  4. Ovi veze nemaju sa postignutim tzv. „uspehom“. I sami su tome iznenadili, jer nisu imali ni polu informaciju o tome, koliko ce glasova glavni iznogud udeliti njima, na osnovu privatnog dogovora sa Orbanom. Ko to ne vidi, taj je blagoreceno neuk.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.