Nikada oštrija rezolucija Evropskog parlamenta o Srbiji: Da li je to ipak najblaža varijanta pretnji sankcijama Vučićevom režimu?

Ostavite komentar


  1. Snezana Congradin je izgleda odusevljena ovom rezolucijom, reklamira je i uzdize vec danima, jos da je ubaceno neko bombardovanje Srbije…

  2. О чему то они, какве санкције Србији?! Ваљда је јасно да је Курти тај кога треба санкционисати!

  3. Programski direktor „Civil Rights Defendersa“, tvrdi da je vlast preterala. Svaka čast majstore!

  4. Vučić je rekao : „ja da sam na mestu tih koji su takav zaključak doneli, bilo bi me sramota“ !

  5. Da razjasnimo. Evropsi parlament se u Evropi pita za toplu vodu i rupe na saksiji.Prica o sankcijama pored toliko firmi iz te iste Evrope koje rade u Srbiji je smesna. Evo toliko smo se naslusali o sankcijama Rusiji,ali se i dalje kupuje ruski gas.

  6. Posto Evropski parlament, a ni bilo koji drugi ne smeju ni da zucnu o Izraelskim teroristickim napadima, sta ce nego da osude Srbiju pretvarajuci se da kao nesto rade i shvataju i razumeju situaciju, da bi opravdali ogromne plate koje primaju.

  7. Msšete ssnkcijama Srbiji a vi sa zapada ste i stvorili ove probleme.
    Da ste pravedni svet bi bio lepši, ovako uvek negde burgijate.

  8. Vucic se sada nasao u vrlo losoj situaciji. Ja ne zelim da branim Vucica nego zelim da kazem da je neka rupica Srba neka je i celih 30 ljudi, kao napala kosovsku patrolu i u to je umesana Srbija. Pa to i mala deca znaju da je bajka. A Kurti za 3sata sakupio 470 specijalaca. I sada Srbija kriva! Opasne su lopuze ovi iz Brisela……!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.