SZS bojkotuje i novi međustranački dijalog

Razgovori o izbornim uslovima uz učešće poslanika EP bez promene

Ostavite komentar


  1. Savezu za Srbiju ne odgovara ni medjunarodno posredstvo u rezgovorima vezanim za unapredjenje izbornih uslova, sto moze da se shvati kao strah od izlaska na izbore zbog izbornog poraza .

    1. kasno je za priču o izborima u martu ili aprilu. sada može da se priča o izborima koji će biti krajem maja ili kasnije. trebalo je EU i naš diktator ranije da pokrenu ovaj dijalog da mu je stvarno stalo do istog. Ovako je to čisto gubljenje vremena i predstava za javnost.

  2. Bravo, samo tako, očigledno im je jako bitno, i kamarili na vlasti i USA i EU.Znači dobar potez, kada su svi protiv onda si ti u pravu.

  3. Za SZS je najbolje da bojkotuju izbore jer na njima bi možda jedva prešli cenzus. neodgovorna politika i politika „mržnje Vučića“ im je pokazala gde stoje i koliko (ne)poverenje građana imaju.

  4. Pametno jer je svima odavno jasno da ne samo „postojeći format razgovora nije dao nikakve rezultate“, nego su i sami razgovori, od samog početka bili obična farsa i zamajavanje. Zato i nema nikakve svrhe upuštati se u te jalove „razgovore“ koje Vučić ne želi.
    Da Vučić misli ozbiljno, on bi sam došao na te razgovore i ne bi na njih slao klovnove kao što je Đuka Moler i njemu slilčni!

  5. Opozicija bi trebalo da ovima iz Evrope pokloni snimak skupštinske rasprave, o usvajanju budžeta za 2019. godinu. I sve će im biti jasno.

  6. Ja ne znam zasto se uopste i zamaraju ovi strani zvanicnici,ovo je prvi put u svetskoj istoriji da mi moramo nekoga da molimo da izadje.Ako nece da izadji i ne moraju koga uopste briga.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.