SZS: Dobro je što nismo dobili Vučićev poziv

Lideri opozicije u bojkotu kažu da izbori nisu tema

Ostavite komentar


  1. E bas postujete situaciju.Pa bi pricate o nepostojecim kampivima ma Avali.O nepotrebnom angazovanju vpjskePa zasto nose puzke.Najvise bi pomogli kada se nebi oglasavali sledeca 2-3 meseca.

  2. Drzava je pozvala one koji ce dati neki kontruktivan predlog i koji imaju sta da kazu. Ocigledno vi ne spadate u tu grupu.

  3. Nijedan vas predlog koji sam dosad citao nije konstruktivan i konkretan.

  4. SZS se i dalje necka da l ici na izbore, da l je bolje odloziti izbore ili ne, sta god da se odluci njima ne odgovora, oni su tu samo da bi kontrirali u svim situacijama.

  5. A kako misli da obezbedi ljudima maske i rukavice kad se one teško nabavljaju. A opet smeju se lideri opozicije kada predsednik traži pomoć od Kine. Neka već jednom kažu šta tačno misle da urade jer teoretisanje ne pomaže da se borimo sa virusom.
    .

    1. Ovaj savez protev Srbije je smesan ovaj Djilas bolje zna od nasih strucnjaka doktora jedino bolje zna da otima novac od nas a na kraju ko su oni da ih Vucic poziva cak ni mene nije pozvao pa se ne ljutim

  6. Ma ljudi! Ostavite se politike vec! Sada je borba za zivot, prezivljavanje; nista o politici, o izborima dok ne prodje ovo. Ako je moguce, sada treba jedinstvo, dajte svoj doprinos ovoj borbi.

  7. Svaka cast dobrotvori,pa patriote otvorite kese i vadite sve sto ste zaradili preko prosecne plate ,vi ste humani sbakako to ce te i dokazati,pa vi volite otadzbinu svi to znamo pokazace te to i na delu,a iznad svega vi ste smekeri , a da ste dosadili bogu i vragi to ne morate dokazivati

  8. Botovi jedva dočekali da napadnu Savez za Srbiju i tako opravdaju gomilu pojedenih sendviča.

  9. Uz duzno postovanje pomenuta gospoda je sama izabrala da se iskljuci iz svih tokova.Misljenja sam da su svoju skromnu podrsku mogli bolje artikulisati.Ali komentar da se neko uplasio izbora i njihove velicine cista je budalastina.

  10. Ajoj majko moja,ako neko moze da pohvata misljenje SZS-u.Nisu pozvani,ali i da su pozvani na dogovor oko izbora ne bi ni dosli,pa Vucic je ovo trebao ovako ili onako.Kao da citamo zutu stampu.

  11. Zasto bi bili pozvani kad bojkotujete izbore? Ne razumem potrebu za komentarisanjem.

  12. Ma koga je jos briga za izbore u ovom trenutku. Hajde jedanput da svi stanemo na jednu stranu, na onu pravu, i da udruzenim snagama pobedimo svog zajednickog neprijatelja zvanog korona virus, pa cemo posle lako o svemu manje bitnom.

  13. Pa vidi se koliko vi mislite o Srbiji.Molim vas da iz vaseg saveza iznrisite Srbija jer sramotite sve Srbe

  14. Djilas se plasi da izbori ponovo budu u opticaju, zato sada kao brine o medicinskom osoblju i prica o nekom ujedinjavanju.

  15. Gospodin Ponoš da je Načelnik Vojske Srbije verovatno bi drugačije razmišljao. Sada kada je baš niko i ništa „prosipa pamet“ šačici čitalaca lista Danas.

    1. Zasto ovi ljudi i dalje napadaju Savez ksd ne vidim nista lose u ovome sto su isrekli?

Ostavite komentar


Politika

Rama: Veštačko povlačenje paralela između Kosova i Ukrajine 10

Rama: Veštačko povlačenje paralela između Kosova i Ukrajine

Albanski premijer Edi Rama rekao je na 79. zasedanju Generalne skupštine UN u Njujorku da je Kosovo neodvojivi deo međunarodne stvarnosti. On je poručio da ruska agresija na Ukrajinu treba da služi kao zvono za uzbunu, ali da ne bi trebalo praviti paralele sa Kosovom, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.