SZS: Hitno formalno razrešiti dužnosti Milutina Jeličića Jutku ili dolazimo u Brus

Ostavite komentar


  1. Prvi put se slažem sa ovim kvazi opozicionarima Jutka mora da leti iz vlasti i da odgovara za sva dela koja je počinio.

    1. Ja da se pitam…Grocka je blize…ali…treba da postujem truli kompromis…!! Eeeee,ideeeemo…

  2. Kada bude ugrozavao i iskoriscavao u neosnovane sumlje svoju poziciju bice smenjen .Rekla kazala nije argumentovan dokaz .

    1. Hoces da ti posaljem 15.000. poruka ako mi das broj mob.pa ti kazem da ima da te volkam.I odoh ja u zatvor! Ili po nekom zakonu mogu sta hocu?

    2. SUMLJAM da si završila više od 4 razdera osnovne, a i to si nabubala.

    3. A Vi se zovete Bojana? I verovatno ste jedina žena ako ste žena koja ovako misli

  3. Bravo! Treba oterati tog monstruoznog perverznjaka ili milom ili silom!

  4. Podržavm akcuju SZS i skotove treba odbaciti na deponiju , ali sve nešto mislim da debelo pomažemo AV. Jer on bez naše pomoći ne bi mogao da ih smeni. Ovako ima izgovor koji se tiče samo njegove unutar stranačke politike da moraju da budu smenjeni . Naravno na 15 meseci po modelu ala Bratislav Gašić. A koliko je samo AV uložio u hapšenje predsednika Grocke. Doleteo je iz belog sveta da on bude taj koji će da objavi da je zakon isti za sve pa i za članove SNS i narasvno u z prisustvo RTS. Kad ono narodski rečeno ,,Moša“. i U Brusu i u Grockoj. Idemo mi dalje . 13.04.

    1. Severna koreja vs Gvantanamo:Kada bi se ti pitao onda Vučić ne bi nikada bio predsednik Srbije. Na tvoju veliku žalost za to se pitaju građani koji su velikom većinom izabrali sebi svog predsednika i to ti moraš da poštuješ.

      1. Miljo R . Šta bi ti radola ako bi se tebi Bratislav Gašićobratio kao onoj novinarki.

    1. Mira:Kao prvo taj čovek je podnio ostavku na mesto predsednika Brusa.Kao drugo on još uvek nije proglašen krivim i nije dobro čoveka osuđivati pre nego što to uradi sud.

  5. A šta bi to vi uradili i ako dođete u Brus.Da možde nećete nekog silom smenjivati i postavljati. E taj film nećete gledati.

  6. Sta znace ovakve pretnje? „Inace dolazimo“! I sta? Istuci cemo Jutku? Istuci cemo gradjane koji ga nisu fizicki izvukli sa posla? Urnisacemo Brus? Ne treba nam Jutka, ali nam ne treba ni „revolucionarna pravda“!

    1. Maeto vam Jutka . Birajte ga doživotno. I zašto se vi niste do sada okupili i i zatražili njegovu ostavku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.