SZS: Legitimisanje učesnika protesta još jedan pokazatelj fašizacije

Ostavite komentar


  1. Neka dopune taj govor za subotu ovakvim informacijama-nešto moraju da izmisle!

  2. Ljudi na ulici ste policija ima prava da legitimise, u pitanju je protest.

  3. Tako isto je i Sloba slao da legitimisu, cisto da malo nateraju ljude da razmisle, i da se zapitaju sta se radi sa njihovim informacijama. Obicno zastrasivanje diktatora.

  4. „ČMAVANJE U HLADU“ jeste zaostalost koju vlast podstiče zapuštanjem obrazovanja,nipodaštavanjem znanja i pišanjem u tankom ali konzistentnom mlazu – po kulturi.

    Vlast bdi, ne samo nad onim što neko može da izgovori ili napiše( jer cenzura zabranjuje sve ono što uzvišeno proceni da je opasno po državu i vlast,već se plaši snova usnulih gradjana (čitaj slobodoumne misli).
    “ Ovaj narod vrlo dobro znade
    da je stvoren samo Knjaza radi,
    da Mu daje poreze i hvale,
    da Ga dvori i ponizno kadi.“
    Pročitajte ovu pesmu, od prvog do spolednjeg stiha.
    Ako vam se učinilo da anaforsko ponavljanje sintagme“radi Njega“ ističe sav egocentrizam vladara a da se oduzimanje prava predstavlja kao davanje prava ili dobrovoljno odricanje od prava,znači – RAZUMELI STE.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.