SZS na pomenu Oliveru Ivanoviću, u subotu komemorativna šetnja

Ostavite komentar


  1. Komemorativne setnje za Djindjica sada za Ivanovica, ko je sledeci? Vi se setate a oni ubijaju. Dokle ce to tako da ide i ko su nalogodavci. Sta na sve to kazu „biraci“.

    1. Vojska i Policija su na platnom spisku Mafije koja vlada. Glasači koji prate televizije i čitaju novine koje izdaje Mafija nemaju zdrav um.

      1. Nekako mi se cini da je najveca „lutrija“ pouzdati se u Vas zdravi razum gospodine, sa tako karakteristicnim imenom i prezumenom. Niko ne bi ni pomisloio da se iza takvog imena i prezimena krije veliki „talenat“ za kreiranje neverovatnih nebuloza. Mozete parirati bivsem potpredsedniku vlade Zoranu Zivkovicu. Ni on nista gluplje ne ume da izvali.

        1. Neki osećaj mi nedvosmisleno kaže da od, samo tebi poznate muke, nisi imao šta da napišeš pa si u, svom stilu („ad hominem“), izvređao čoveka koji se drznuo da napiše neko svoje mišljenje na koje svi imamo pravo. Uz sve to i obaveznu opasku u vezi njegovog nick-a pa je, samim tim, oslovljavanje sa „gospodine“ dosta licemerno i nesuvislo. Verovatno si i Z. Živkovića ‘okrpio’ da bi ga, valjda, unizio time što si napisao da je bio potpredsednik vlade umesto – ma šta ja mislio o njemu – kako je tačno, njen predsednik. Izvini, ali ne mogu da razumem tvoj tip ličnosti.

  2. Oliver je bio divan čovek pravi političar. Nadam se da će počinoci ovog dela biti uhapšeni što pre.

    1. Odlicno pitanje, na koje bi mogao da se da sledeci odgovor-isto što i DUŠAN KOVAČEVIČ sa SNS. Ili nesto kao uklonis Srbe iz TIMA i postavis Crnogorce koloniste i Crnogorce pobegulje s Kosova i Metohije.
      A, za one koji i dalje imaju dilemu, mogu slobodno pogledati fotografiju iznad ovog teksta na kojoj se vide Oliverov brat i sestra u delegaciji SZS na pomenu, u ALEJI VELIKANA, gde je jedino i logicno mesto pomenu.
      Dakle onaj deo porodice koji je ostao veran Oliverovom zivotnom i politickom delu, i koji ga nikad nije izdao na tom putu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.