SZS: Naređenje da vojnici tuku narod nije imao ko da izda do Vučić lično

Ostavite komentar


  1. Nisam gledao njegovo obraćanje, ali po onom što su preneli mediji, nije teško zaključiti da je on vrlo zadovoljan zbog toga i ne samo što je on zadovoljan, nego i njegovi saradnici i podanici likuju što su pretukli jednog mladog čoveka, koji je samo hteo da ostavi zahtev za fer izbore.
    Pominju Belu kuću i nekakva pravila, a sve čuli od Vučića, sada po njima biti će da je mladić pokušao državni udar.

  2. Da li će i posle ovoga opoziciha da razgovara o bilo čemu sa njim?
    Nadam se da neće.
    Bojkot, ne samo izbora već i svih „privatizovanih“ institucija je jedino rešenje za duboku krizu u kojoj se naše društvo i Srbija nalaze. Ova vlast će se urušiti sama od sebe. I to vrlo brzo.

  3. to nije vucic predsednik izda naradenje jer nema pravo po ustavu , to je vulin sef vojske i oficii jugoslavije prosle

    1. Da li Vi to ozbiljno? A šta je ko od tih njegovih klovnova, počev od nesrećenika Vulina pa do ministarke Zorane uradio da da Najveći Vođa nije lično naredio ili blagosiljao. Pa zbog toga on radi 25 sati za narod! Zar Vam to nije jasno? Ipak, ja se plačim da smo sve bliži scenariju ulice, jer on neće nikada dobrovoljno otići. Ulica će ga na to naterati.

    2. Mnogo simpaticno kako se urucuje zahtev za proteste
      Cemu onda sluzi pošta poštar kurir ili elektronska pošta
      Nego pametujete
      Što niste zamotali kamen pa kroz prozor

  4. Pratila ga kao ekstremistu Državna bezbednost od 1995 godine, jer je zagovarao „sto za jednog“.

  5. Reč je o vojnicima na straži. Uzmete pravilo službe Vojske i vidite da je njegova dužnost da čuva i sačuva ono što mu je povereno. Nisam član SNS. Nisam glasao nikad za njih. Ali zamislite da neko pokuša da preskoči ogradu kod Bele kuće. Živ ne bi stigao do zemlje.

    1. Ne brini se, to što razmišljaš svojom glavom za ove iz opozicije znači da si bot, ikao je tu u suprotnosti sa samom definicijom bota. Ja sam do 2008. glasao za DS ili njihove koalicije, a nikad ni pre ni posle toga za SNS ili SPS ili tako neku stranku. Sada sam beli listić, ali kažem da kada bi me neko primorao da moram da izaberem za koga glasam, pre bih za SNS, nego za bilo koga iz opozicije. Ovi iz opozicije su nam ubili nadu koju smo imali do 2000, dok od ovih iz SNS niko ništa nije ni očekivao, tako da je svaki napredak plus. U zemlji gde je u istoriji retko koji vladar ili predsednik završio živ, teško da treba dozvoliti da svako vršlja u njegovoj blizini, ma kako se on zvao. Isto bih rekao da je na vlasti i Tadić i Đilas. Nego prave predstavu za narod. Prozivaju Vučića zbog tavih manipulacija, a oni su 5 puta gori.

      1. Upravo je najveci problem u Srbiji sto uvek gledamo ko je gori od koga dok nam bolje i Srbije proteruju sve gori od goreg. Nastavi sa simpatisanjem SNS-a ovo im je tek drugi put da vladaju Srbijom.

  6. To sve oko njega ima benifite 18 meseci za godinu,ogroman dodatak na platu,besplatne obroke,prednost u dobijanju stanova,nose slobodno oružije…U principu vulgarni materijalizam je prioritet,tuča naroda je uvlačenje šefu ka vanrednom unapredjenju.Nikada u vojnoj policiji nije bilo ljudi velikog IQ ,dobri u struci su tu i ostajali,ako su loši idu u personalce,referente,pozadinske dužnosti i na kraju u bezbednjake i policajce…Ništa se nije menjalo u vojsci 70 godina ustvari jeste ,,na gore,,

  7. Vojska bi trebalo da čuva institucije u uniformi a ne u civilu… Ako su to vojnici onda nema potrebe da budu u civilu… Znam jednu osobu koja se predstavljala kao vojnik,a ustvari je samo špiunirala za SNS.

  8. Marković i ostali mogli su to pismo sa zahtevima da objave i u svojim i u drugim glasilima,nisu morali da „čačkaju mečku“,

  9. Masnice od preskakanja samo da mu poverujemo …
    Ako se penjao na mars pa negde mora da se zamasnici.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.