SZS: Nismo spremni na bilo kakve pregovore sa vlašću o izborima, za takve pregovore kasno

Ostavite komentar


  1. Nisu spremni jer se plase ustvari.Zavidni su.Nisu iskoristili svoje prilike sad nemaju ni poverenje gradjana.

    1. Izvini – a zavidni na cemu?
      Danas je godisnjica dogadjaja koji bi za mladje generacije, koje imaju srecu da se ne secaju tog perioda, trebalo da bude prozor u buducnost. Trenutna diktatorska, vlast, koliko god da se opustila i nemilice radi sta joj se prohte, bahato i sebicno, jos uvek se, bojim se, samo zahuktava i ima jos mnogo prostora da nas unazadi, kao drustvo i kao drzavu. Zato pamet u glavu, nemojmo dozvoliti da docekamo situaciju koju smo docekali sa Milosevićem, da sebi dozvolimo ponovno doticanje dna pre nego sto se, kao drustvo, trgnemo i uzvratimo !

      1. Taj koji vam je otvorio prozor i dalje ga drži otvorenim. Sada što se vama ne sviđa ta slika budućnosti, stvar je vašeg ličnog ukusa. Naime ti otvarači prozora našli su jeftiniju a efikasniju ekipu koja otvara neke njihove prozore.

  2. Opozicija polako…polako…polako nestaje od nestanka Djindjica zahvaljujuci sumabutim odlukama malih vodja. Ili su namerne. A to sve apsolutno nikakve veze nema sa sns…

  3. Dan 6. oktobar treba proglasiti za Dan Žalosti. Tog datuma, 6.10.2000. smo sahranili našu nadu. Secate se kako su stariji vikali da su na ulici „da nam deci bude bolje“. Da, ali DOS-ovskoj deci, koja se školovala i gradi karijeru u inostranstvu. Sta bi sa Mladjenom? Čovek ima po stan u svakom kvartu. Sta smo mi sve istrpeli od dosovaca…Tadić maneken sa bandom… a tek Čeda, auh! Gomila bitangi. Ti nesrećnici i dalje bi nešto, a cela EU zna ko su i sta su. Samo ovde se svi prave ludi, kao „imamo opoziciju. Hej, oni su se namirili, nisu vise zainteresovani….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.