SZS o Šarčeviću: Vrhunac cinizma i sramotno vređanje profesora

Ostavite komentar


  1. hahah slazem se da je sarcevic lupio, ali ova vasa patetika je jos 100 puta gora po meni… „i sramotno vređanje profesora koji su iškolovali generacije naših građana, naveo je Savez za Srbiju“

    1. Ne znam sta ti je tu smesno? Nemas postovanja za ljude koji ne moraju svi da budu „ministri“ ili „predsednici “ da bi bili postovani. Iako nemaju „zvucna imena“ svi oni zasluzuju postovanje. Ali ocigledno je da ti i toja partija na vlasti nemate nikakvo postovanje za obicne ljude. Tako ste puni sebe i mislite da ste „bogom dani“. SRAMOTA!

      1. Treba da shvatis da velika vecina ne misli kao vi. Zato se to zove demokratija, a to sto vi radite zove se teror manjine nad vecinom .

        1. Sta vecina ne misli kao „mi“? Da ne treba postovati ljude koji nisu „ozbiljna“ imena? To je uvreda za svakog coveka sa integritetom.

    2. Zašto misliš da je patetika… 100 puta gora… Šta nije tačno u delu koji si citirao? Možda se slažeš da to i nisu neki profesori ili misliš da treba egzaktnom matematikom prebrojati generacije… Ne razumem.

  2. Sramota! Vajni ministar ne zna da je ZNANJE najvažnija roba jer se jedino znanje upotrebom i trošenjem uvećava.

  3. Bahati Šarčević je kroz opasku da se radi o penzionisanim profesorima nehotice izgovorio da aktivni profesori ne smeju da se eksponiraju ili mogu samo kao podrška vođi a o ostalima „koji nisu bitni“…to opet govori višo o njemu nego njima.

  4. E sad će SNS da napravi svoju listu mnogo “vrednijih” ali antiprotivnih profesora.

  5. Sta protestanti ocekuju? Da ih neko hvali i da im aplaudira ? Oni vredjaju i zdrav razum i ljude koji se ne slazu sa njima, a ocekuju da ih drugi „miluju“ . To se zove reciprocitet. Tek toliko za bitange i primitivce poput Trifunovica .CIA, NATO , Djilas i Miskovic su zadovoljni svojim slugama SZS .

  6. Ovo je zloupotreba drzavne funkcije u partijske svrhe – nije Sarcevic ni portparol Vlade, ni Vucica, nego ministar prosvete, i njegov posao je da se bavi prosvetom a ne protestima i nezadovoljnim gradjanima, pogotovo u situaciji gde se od njega kao ministra ne trazi apsolutno nista, jer je on jedan obican poltron bez prava na sopstveno misljenje i bez prava da samostalno deluje

  7. Ocigledno je da Sarcevic, zbog svoje funkcije i udobne fotelje nije ministar prosvetnih radnika koji razmisljaju svojom glavom, nego samo onih koji kao gaje simpatije prema SNS-u, ciji je i on clan i onih koji iz straha da ne izgube svoja radna mesta mudro cute .

  8. Samo u Leskovcu na Fimeku,pravnika koliko ti duša želi!!!Ne rade kolokvijume,seminarske radove,izadju na ispit,to je jedino sto se od njih traži,i naravno polože!!!E to su sutra advokati,sudije,intelektualci!Takve neznalice trebaju ovoj vlasti,a ne obrazovani,mladi ljudi koji će misliti svojom glavom!Peticija za ukidanje neznanja,prostakluka i gluposti!!!Dosli smo do dna,narode moj!

  9. Kad smo već kod Fimeka u Leskovcu,dovoljno je da uplatiš školarinu,da se pojaviš sa indeksom tog dana kada je ispit i ti si položio!Sramoto od države,dozvoljavaš da ti se nepismeni kote u nevjerovatnom broju,a pljuješ po akademicima,po studentima koji danonoćno uče i kada vide sa kim imaju posla,naprosto beze iz nepismene Srbije.Tuga od Srbistana i obrazovanja!

  10. Nastavnik geografije i bivši direktor osnovne ipak nije neka kompetencija za procenu univerzitetskih profesora, To je kao da automehaničar, ( bez podcenjivanja ove profesije) procenjuje konstruktora mašinskog iženjera.

  11. Penzionisani profesori su bolji od mnogih koji nisu penzionisani. Odlaskom u penziju nije im isparilo ni znanje ni moral.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.