SZS osudio nameru Vesića da i pijace, kao i sva javna preduzeća, preda privatnicima

Ostavite komentar


  1. Pa Vesic ne radi nista novo sto nije vec sa prethodnom garniturom.U stvari,samo privodi kraju zapoceto.

  2. Nije problem što hoće da proda privatnicima, problem je što su ti privatnici njegovi pajtaši, puleni, kumovi, ortaci, šira i uža familija, a biće i za Andreja po koja pijaca.

  3. Prvi put podrzavam Vesica.Super/ Da vidimo dal ce privatnik da im tolerise nerad i 27,381 vozilo i svako ima kantu u gepeku i malo u rezervoar a malo u kantu .Audi 4 trosi 80 litara na 100 u Jp TE Obilic privremeno vec 21 godinu raseljeni u Zetsku ulicu u BG i primaju repulicki prosek aa samo dolaze po platu.

  4. Idemo sve u privatne ruke, brzo, brze,jace, bolje! To je buducnost Srbije! Letimo kroz provaliju gde je dno, videcemo.

  5. Sve sto radi, najavljuje da ce da radi, ili je uradio zamenik gradonacelnika Vesic, je delo i posledica komunizma u Srbiji i nedostatka prekida komunizma u Srbiji. Kakva je uvreda za zdrav razum da neko i SZS kritikuje Gondolu koju su promovisali Nenad Bogdanovic i neizbezni Sinisa Nikolic jos 2002-2003. godine. Beograd na vodi, koji je promovisao isti taj Bogdanovic. Treci Beograd, koji je promovisao Djilas. Javne izvrsitelje koje je osmislio Dragor Hiber (nekadasnji sekretar komunisticke partije na pravnom i naravno posle clan DS, predsednik odvora jednog njihovog). Razularenu mafijasku bandu u katastru nakon ugasenih zemljisnih knjiga, opet delo komunista i ideja jos iz 1978. godine. PKB partujsku uzurpaciju sa tzv. kapitalom iz arapskog sveta (opet Djilas)….. nema kraja

      1. Kada si me prozvao, potpusujem sve sto je napisao moj imenjak. Uzgred, ko me zna, zna da nisam nit’ radikal nit’ ovi presvuceni. Ostacu u SPO dok postoji a podrzavam koaliciju dok se resi pitanje KiM i razmontira Sluzba kao i otkriju nalogidavci i izvrsitelji masakra srpske dece u kaficu „Panda“ u Peci. A tema? Ne laje kera da selo brani vec sebe hrani. Privatizacijom gradskih pijaci i javnih preduzeca ukida se partokratija i partijski feudi. SPS npr. u njene resore zaposljavanju iskljucivo one koji imaju clanske karte SPS.

    1. Tačno tako, ali… Puj pike ne važi. Postalo je pomalo uobičajno da se uvek sve zna kada se „sleti“ sa vlasti, kao što nemam nimalo sumnje da će i SNS kada „padne“ znati kako treba da se radi a što sada ne rade. Pa gospodo (od socijalista naovamo) što sve to niste radili kada ste bili vlast. Imali ste sve poluge vlasti i niko vam nije smetao da uradite sve to „u interesu građana Srbije“ o čemu sada govorite o za šta se zalažete. Svi dosadašnji političari uključujući i ove sadašnje „stručnjake“ doživotna zabrana bavljenja politikom (neki i u „ćuzu“), pa iznova sa „nepoznatim“ i nekompromitovanim ljudima, sa tim što prvo mora biti ostvaren i uspešan u svojoj struci, a ne sa fakulteta (bez dana staža) odmah u politiku. I tako „foliranje“ do penzije ili kupovine stana na Vračaru i Dedinju. Plus „uspešno“ preduzeće (za konsalting u većini slučajeva).

  6. Gospodo iz SzS sami ste krivi za saradnju sa tajkunom Becom i njegovim klanom koji vam sada zabada noz u ledja. Klan kvazi tajkuna je ovu rasprodaju putem javno privatnog partnerstva davno planirao i pokusavao da realizuje kao nekada otimacinu u kompleksu Luka Beograda ali ste se vi pravili sasavi, a najvise onaj Tadic koji se samo izvlaci a sam je kriv za stanje u kojem se Srbija i Beograd nalazi.

  7. Znači Blesić ponovo luduje. Malo se primirio posle jurnjave nakon promocije „knjige“. Nove „fantastićne“ ideje mu ponovo nadiru. Aman čoveče, smiri se već jednom.

  8. Djilas i njegov savez lopova je pokrao Beograd toliko da i sa ovako dobrim rukovodstvom, politikom, napretkom i zalaganjem treba jos godina i godina da sve dodje na svoje. Vesic je pokazao kako se radi i ulaze za dobrobit gradjana Beograda

    1. Ancice, ziva bila ako nisi negde nagraisala tebi onda treba pomoc pod hitno, sta rade osim sto svaki momenat koriste za propagandu svoje stranke I prodaju penzioner ima prazne price? Odgovori mi molimte. Ikarbusu…. Hiljadu drugih prica, aerodrom Kraljevo, sta od toga radi?

  9. Rasprodaje se sve pred silazak s vlasti i puni partijska kasa, to jrst dzepovi Seselja, Tome i Vucica, a u krajnjoj instanci mafije to jest Mila Djukanovica i Caneta Subotica.
    Prodaju se pijace, policijski konji i svaka unosan monopol koji je bio u delokrugu javnog rada. A, zna se za Vesice, Male, Stefanovice provizije. Za vodju dva miliona.
    A, za gradjane jedan veliki mucak i svakoga dana sve veci i veci nameti. To jest jos neka mafija koja ce se ugraditi u cenu, pasulja, krastavaca, paradajza i musmula. Sve dok narod ne pocrka od gladi, jer se u cenu osnovnih zivitnih namirnica ugradjuje po tri cetiri ruke, umesto da na vocu i povrcu zaradjuju samo proizvodjac i prodavac. Jednostavno nepotrebno se uvecava broj posrednika, a smanjuje mogustnost da se gradjani snabdevaju od domacih proizvodjaca, vec samo u hipermerketima koji su u vecinskom stranom vlasnistvu.
    P.s. Samo bez cenzure.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.