SZS piše pismo RTS-u i RTV-u

Ostavite komentar


  1. A, VI tzv opozicijo ili „pozeri“ koji ste SVI skupa kako vas gledam „zloupotrebili“ postoktobarske promene ( da li ) 2000. godine. treba li da se SKLONITE ili da se sa ovakvim „ponasanjem“ vaseg NEdelovanja, uhvatite u kolo i da se uhvatite za vase „MAGARECE USI“ i da braco moja magareca „IGRATE“ ili „IGRAMO“ !

      1. Pardon, ako ste mislili da sam jedan od SNS olosa, prevarili ste se ili moju „poruku“ ovakvoj srbijanskoj opoziciji sam sasvim jasno ( razocarano kako i sta (ne) rade ), jer ova SNS olos sa svim svojim satelitima i konvertitima, jos dugo ima da nas jase i ponizava. Da li je to Srbija ili ovaj njen normalniji deo „zasluzio“, ne znam a hteo bih da znam. Pozdrav.

  2. Sve više podsećaju na onu grupaciju od 2000. koja bi na silu da osvoji vlast, pali skupštinu i zgrade televizija.

  3. Sramota je da se oni zale. Pa izbacivali su medije koje im nisu pogodne a ovamo traze neka prava.

  4. Sećam se tzv. slobode medija u periodu 2000. do 2012. Za tadašnju opoziciju se nije znalo ni da postoji, a kamoli da ima medijski prostor.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.