SZS: Počinje usaglašavanje zahteva za fer izbore

Počelo sastavljanje opozicionih zahteva za fer izbore

Ostavite komentar


  1. Izbori su regularni, ali opozicija nema podršku građana i to je kod njih najveći problem.

  2. Najlakse je izmisljati izgovore a podrska na izborima ispod 5%. Mislim da ipak morate smisliti neki bolji program a ne samo da napadate Vučića.

  3. U Septembru 2000.su odrzani izbori u katastrofalnim uslovima za opoziciju a ona je pobedila.Savez ne shvata da oni nisu ponudili nikakvu alternativu biracim nego samo poruku da zele zauzeti Vucicevo mesto.Nikakvi izborni uslovi nece pomoci ako savez nema konkretne ideje i planove koji su bolji od onih koje nudi trenutna vlast.A trenutno ih nema!!

  4. Jedini uslov da opozicija dobije izbore jeste da im iste neko pokloni.Dakle, nije moguce.

  5. Svi ocekujemo velika neslaganja i svadje opozicionih lidera na tom sastanku 🙂

  6. Ovim veseljacima je pitanje svih pitanja njihova sujeta. Da im je stalo do opozicionog delovanja vec bi imali jasan plan za izbore. Vrlo je lako povezati bazu MUP sa bazom jedinstvenog birackog spiska i omoguciti gradjanima uz PiN code elektronsko glasanje. Sve ostalo je prenemaganje i pokusaj da im gospodar dobaci koje parce, sa malo dostupnog, parlamentarnog stola. Sledece, u istocnoj i jugoistocnoj Evropi ne postoji drzava koja je dozivela prosperitet bez clanstva u NATO. Ova skupina tzv opozicionara je protiv NATO, dakle protiv prosperitetne Srbije. Maksimum do koga na takav kalkulantski nacin moze da se dobaci je 8 do 10%. Dakle, grupa likova koji daju demokratski legitimitet ovoj vlasti. Uostalom, Djilas, Jankovic, Jeremic su do skoro direktno i licno saradjivali sa Vucicem. Mozda je i ovo samo nastavak njihove uspesne saradnje na prodaji guste magle siromasnim gradjanima.

  7. ne prepišemo izborne zakone južne srpske pokrajine KIM gde ljudi imaju pravo neposrednog izbora predstavnika?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.