SZS: Staviti Zakon o slobodi veroispovesti van snage

Ostavite komentar


  1. Crna Gora je od 2006. godine nezavisna država. Ima svoj Ustav, a tamo sigurno ne piše da Srbija ima pravo veta na njihove zakone. Strašno je šta Crnogorci rade i šta se tamo dešava ali mi moramo da se bavimo našim problemima kao što su Kosovo, zapošljavanje, socijalna pravda…

    1. Milence, sve u redu sa komentarom do Kosova.! I Kosovo nije u juridikciji Srbije ni po Rezoluciji 1244 SB UN.!

  2. Zakon je usvojen dvotrećinskom većinom poslanika.Ne petljajte gde mesta petljanju nema.Osudite huligansko ponašanje nezadovoljne manjine i njene pokliče na oružje,krv,suze,batine….zarat tuđih(koji su daleko) interesa.Kada osvoje vlast mogu da menjaju zakone.Razdvajajte crkvu i politiku.

    1. Dvolični pametnjakoviću.
      Najbolje ti je ovo na kraju:
      „Razdvajajte crkvu i politiku“.
      Kakva smo mi beda od ljudi.

      1. Razloga za ljutnju zapravo i nema. Jer zašto bi bio problem to što naziv srpska vjerske zajednice ne smije sadržati službeni naziv Republike Srbije i njena obilježja ako se ona ne zove ni republikanskom ni srbijanskom? Katolička i islamska ga ionako nemaju ni u tragovima. O ravnopravnosti, međutim, ne bi moglo da se govori dok isto ne bude važilo za sve, pa dakle i za državu domaćina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.