SZS: Stefanoviću, ko je omogućio kretanje u vreme policijskog časa i paljenje baklji sa solitera?

Ostavite komentar


  1. Najmanje prava ima SzS da poziva na sankcionisanje, kad su upravo oni ti koji propagiraju nasilnicko ponasanje. Paljenje baklji je nista u poredjenju sa udesima i uvredama koje izaziva Trifunovic. Paljenje baklji je nista u poredjenju sa nasilnickim upadima sa motornom testerom i lupanjem prozora zastavom Srbije…

    1. Da li vas botove tamo planski uče da dva zla čine jedno dobro ili samo imate kolektivnih poteškoća u logičkom zaključivanju?

    2. Jes bre rušenje Savamale noću sa fantomkama je „ništa“, kao i bagerisanje u vampirsko doba neku noć, da ne pominjemo ušunjavanje migranata dok narod sedi u zatvoru. More malo je buka za vas.

      1. Kad smo kod Savamale, jedna bitna činjenica se prećutkuje, svi objekti koji su tom prilikom srušeni, bili su nelegalno izgradjeni, i nije bilo nikog živog u njima. Za rušenje nelegalnih objekata nije potrebna nikakva dozvola od nadležnih organa, pa čak ne mora da se obavesti ni gradjevinska inspekcija.

        1. U civilizovanim zemljama bespravno izgradjeni objekti se NE ruse nocu,i sa licima koja nose fantomke na glavama!

      2. Rušenje save male – najveći zločin posle 2gog sveckog rata – ptopisujem

    3. Sram da vas bude, dokle viiiiššeeeee? Jel znate nešto drugo osim, testera, fašisti, lopov Djilas, bla, bla. Mene je sramota što pripadamo istom narodu.

    4. Nasilničko ponašanje upravo propagira SNS. Paljenje baklji predstavlja ugrožavanje bezbednosti svih građana. Maja odobrava i propagira nasilničko ponašanje i zbog toga bi trebalo da reaguju nadležni organi.

    5. Ma jeste Majo . . . izmedju “ uvreda “ gosp. Trifunovica ( dok leci nasu decu koju $n$ rezim „ostavlju niz put „posto imaju vrlo male sanse da prezive ) i nadi o vracanju miliona eura placenih ( ? ) za nepotrebne hiljade respiratora ili uzimanja 100 eura ( bruto ili oko 40 – tak neto ) . . . ili sa visokom zarazom ( i umiranjem ) medecinskog osoblja ( i njihovih porodica ili okruzenja ) zbog nedostatka zastitne opreme . . . ne dvoumim se ni sekunde . . . vama Majo je , ipak , izlizano providna propaganda ( lupetanje ) vaznije . . .

  2. Mislim da vam nije na mestu da vi o tome diskutujete i uopste pitate bilo koga !

  3. Da li SzS ima konkretne dokaze da ta lica ne stanuju u navedenim zgradama, i da je ozvučenje bilo montirano u toku, a ne pre zabrane kretanja, pa iznosi ovakve tvrdnje?

  4. Kada članovi SzS-a na Dorćolu izadju na ulicu u toku zabrane kretanja, onda je to borba protiv tiranije, a kada neko drugi izražava svoj politički stav, suprotan njihovom, onda je to kršenje zakona i vandalizam.

    1. Pitanje za vas, kada će članovi SNS stranke shvatiti da njihova stranka ima apsolutnu vlast, ako znaju šta znači reč apsolutno. Vaš politički stav se samo i čuje, ako se neko ne slaže odmah je izdajnik i plaćenik, isto kao devedesetih godina. Na Dorćolu se bune stanovnici uskih dorćolskih ulica kroz koje Vesić hoće da provuče trolebuse, koristeći za to policijski čas. Lupajte i vi u šerpe iz svojih stanova niko vam ne brani, ne dovodite navijače da pale baklje, oni mozak ne koriste, zapaliće nešto i neko će nastradati. Voleo bih videti neku vašu akciju koju ste vi smislili a ne večito da kopirate opoziciju, štrajk gladju, buka, zar ste toliko glupi da ne možete sami nešto smisliti.

  5. Najveća mržnja je izmedju dva brata, dva kuma tj. unutar istog naroda. To smo mi Srbi dokazali kroz istoriju. I u II sv. ratu, i kasnije. Ali, najdgovornijia je vlast i nhen precednik koji je i precefnik stranke i sam se ponaša kao pripadnik i navijač jedne strane. Zato smo tu gde smo. Na začelju…

  6. Ljudi su verovatno stanovnici tih zgrada ali su ovi previse glupi da skapiraju.

  7. Drasticno opada nivo obrazovanja , kulture u celom drustvu i jedino merilo je postalo lojalnost. Ovde ce ostajati samo poltroni , lojalni , nesposobni i koji ne mogu pronaci prerspektivu negde vani. S obzirom i na mali natlitet ovde ce biti sve manje gradjana i jednostavno ce polako deo po deo nestajati. Srbi ce jednog dana biti kao danas Romi da ih ima po celom svetu a nemaju svoju drzavu. Zato sto nosioci drustva treba da budu obrazovani , skolovani ( Megatrend strucnjake ne ubrajam ovde ) , posteni , radni gradjani a ova politika sad ih upravo tera odavde jer ih kao takve ne priznaje i ne uvazava.

  8. Bolje bi im bilo da se uopšte SzS poziva na sankcionisanje, samo neka prvo pođu od sebe, , kad su upravo oni ti koji propagiraju nasilnicko ponasanje. Paljenje baklji je nista u poredjenju sa udesima i uvredama koje izaziva Sergej Trifunovic. Paljenje baklji je ništa u poredjenju sa nasilničkim upadima sa motornom testerom i lupanjem prozora zastavom Srbije.…

    1. VIDI AL BOTINE KOPIRAJU. JEL VAM OVO VUČIĆ DAO PA VI SAMO COPY – PASTE A MENI VAS NEKAKO I ŽAO. JBG, UBEK JE U ODELJENJU BIO NEKO KOME SAMO NOS IZ ZADNJICE VIRI. PA NMG DA SHVATIM TAJ IQ DA SAMO NE MOŽETE DA SMISLITE KOMENTAR PLAKANJE

  9. Kako da pale vatre bas na Valpurgijsku noć? Počeću da verujem u teorije zavere.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.