SZS: Sudija ukinula sopstvenu presudu da SNS plati naknadu Đilasu

Ostavite komentar


    1. Umivene SNS radikale vise ne moze ni djavo skinuti sa vlasti. Jedino mrtve. Zar nije njihov idejni vodja,ratni zlocinac debeli Seselj govorio: vlast,vlast i samo vlast. Tkz patriotizam i demagogija im samo sluze da sto vise narod truju i sto duze ostanu na vlasti.

  1. Znaci, proces je i dalje u toku, ali odakle pravo SzS-u da vrsi pritisak na pravosudje?

    1. @Dragana::: Upravo SNS vrši pritisak na tzv.“srpsko pravosuđe“ ignorisanjem Suda i neslanjem svog ovlašćenog zastupnika na ročište tog istog organa.A Đilas ima sva zakonska prava da iskoristi sva sredstva kako bi ostvario sudsku odluku u svoju korist! Kako je Mali izvršio pritisak,uz „malu pomoć prijatelja“ iz SNS-a i pravosuđa, pa se „oprao“ sa 1700 evra u humanitarne svrhe, a niko mu nije ušao,niti je smeo ući u trag neprijavljenoj imovini ?!Dno dna,pa i mnogo dublje!

  2. SNS ne treba nista da placa Djilasu. Kada ce Djilas narodu i drzavi da plati za sve ono sto ih je pokrao dok je bio na vlasti

    1. Cekajte ovde je SNS u problemu u procesu a neDjilas?Odgovarajte na temu a ne na bajke koje cujete ! kaže:

      treb odgovoriti na temu u tekstu ne na temu u bajkama!

    2. Nevena sacuvaj u arhivi ovaj komentar mozda ces ga ponovo procitati kad aktualni odu u istoriju.

    3. Ako ima dokaza da je nesto opljackao i proneverio neka ga uhapse i neka ga sud na osnovu dokaza osudi ili oslobodi. tako i ostale za koje SNS -ovci govore da su lopovi ili neka prestanu sa laznim optuzbama.

    4. {Nevena}***Ako je nešto pokrao narodu,kako to da do danas nije osumnjičen,uhapšen,optužen,suđen, osuđen ili oslobođen optužbi za bilo šta?! Ako TI ZNAŠ šta je pokrao zašto ne obavestiš nadležne organe o svojim saznanjima jer ovako ispada da si neprijavljivanjem istih saučesnik u eventualnim Đilasovim kriminalnim radnjama i da opstruiraš istragu protiv njega.Ako NEMAŠ dokaze protiv njega onda se ceo tvoj komentar svodi na „rekla-kazala“ i potpada pod klevetu i laž,a što je,opet, mogući predmet sudskih organa prema vama! Tuži Đilasa ako imaš verodostojne argumente,a mani se populističkih parola i floskula !

    5. A da svi vi malo idete u zatvor ili još bolje u tri lepe i da ostavite narod na miru.

  3. Мождаје судија у праву, поступила је по Закону. Донела је пресуду због изостанка (без извођења доказа) и има право да исту стави ван снаге (ако су испуњени услови за враћање) и настави процес извођењем доказа. Тиме пружа шансу тужиоцу да ако је у праву у часној борби доказима, докаже да је у заиста у праву.
    Што се тиче коментарисања судских одлука не видим зашто је то притисак на суд. Коментаришу се поступци и радње свих јавних личности и институција. Зашто не и одлуке суда?

  4. Zbog ovakvih neobjašnjivih dešavanja u srpskom pravosuđu Đilas bi morao da se obrati Sudu za ljudska prava u Strazburu.Nije u pitanju novac već princip po kojem se gaze osnove prava i pravde,na uštrb plebsa a na korist patricija u Srbiji !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.