SZS: Tačijeva izjava dokaz da Vučić dogovara predaju srpskih opština

Ostavite komentar


  1. Ne gotivim Aleksandra Vucica ali ako se postigne reciprocitet u razmeni zasto da ne.Ko o cemu vladajuca garnitura o Kosovu.A mi mladi ciju buducnost polako ali sigrrno unistavaju sve vise i vise bedacimo li bedacimo.Kad moj otac primi jadnu platu a moji sestra brat i ja cak ne dobijemo dzeparac jer jedva ostane novca za osnovne potrebe, nemam inspiraciju da razmisljam o Kosovu da ne kazem bas me briga jer imam samo jedan zivot koji ne bih zeleo da prozivim u bedi slicnoj ovoj u kojoj zivim.Polako ali sigurno pocinjem da gubim osecaj za patriotizmom ,i bas me briga sto je tako a jasno mi je da Kosovo koaliciji na vlasti sluzi da skrene paznju sa katastrofalne ekonomske situacije u Srbiji i njihove nesposobnosti da nesto promene na bolje.

    1. maldi palilulac – idi nesto radi majmune maleni a nemoj cekati da ti tata da dzeparac. i ne lupetaj gluposti jer svi znamo da si u stvari botina

      1. Nije u stranci i nema kupljenu diplomu privatnog fakulteta vec mukom stecenu diplomu drzavnog fakulteta zato i nema posla

  2. Tači pokazuje da je mudriji i lukaviji od većine srpskih političara. Naime svuda u EU bi se podržalo stvaranje REALNIH nacionalnih država za Srbe i Albance , koje bi dovele do trajnog mira na Zapadnom Balkanu.
    Zato je neophodno dva teritorijalna i jedno etničko razgraničenje :
    1).TERITORIJALNO
    a). Razgraničenje između Srbije i Kosova, (sever ide Srbiji, a deo Preševa i par sela ide Kosovu); i
    b). Razgraničenje između Republike Srpske i Federaciej BiH, po već uzvtrđenim granicama.
    2). ETNIČKO Razgraničenje između 55.000 Srba južno od Ibra i 1,5 miliona Albanaca (ZSO, srpske svetinje, 10% udela….).. SUŠTINA je da li će na ZSO nadležnost imati Kosovo ili Srbija ili ZAJEDNO sa EU (što je najbolje).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.