SZS traži podatke o uhapšenima, novi Krizni štab i objektivnost RTS

Ostavite komentar


  1. Koga vi predstvljate? Niste izašli na izbore i sad kukate. Vi ste „gospodo“ sad obični gradjani kao svi mi, samo što vama sad fali poslanička plata, i moraćete da se malo i oznojite za platu. Teško je to.

  2. Koji podaci su vama potrebni i ko ste vi da se vama moraju podaci dostaviti ?

  3. Zahtevi su na mestu,ali problem je sa ovom grupom ljudi koji se nazivaju SzS. Koja je njihova relevantnost da iznose bilo kakve zahteve bilo kome u Srbiji. Ono sto su bili pre godinu dana,sada je samo bleda senka.

  4. Puna podrška Savezu za Srbiju, kao jedinoj ozbiljnoj i odgovornoj opoziciji.

  5. Čista samo promocija, navodna briga o uhapšenima, zarad prikupljanja političkih poena.

  6. Savez trazi ovo ili ono kao da ima ne znam kakvu tezinu, tezina partije ili saveza se utvrdjuje na izborima… ah, da, oni su ih bojkotovali jer su realno sa ocajnim uslovima. No, kako ovaj svez sebe istice kao za vodecu snagu protiv AV, sa kojom partijom su se usporedjivali kad nemaju niaikvu relevantnu tezinu na politickom trzistu Srbistana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.