SZS: Ustavni sud je mesni odbor SNS, stavio se na stranu rušitelja ustavnog poretka

Ostavite komentar


  1. posle kažu izađite na izbore, borite se kroz insititucije. Evo vam institucije. Samo bojkot.

          1. Sistematizacija@ To bar svi znamo…“Prevešćemo vas sve žedne preko vode“.

    1. A, krivični sud je Djilasova institucija.Lepo vam je rečeno na koji način se sve uvodi vanredno stanje, ali ne… vi bi da vas Ustavni Sud pita kako da presudi, pa evo vam sad.

  2. Ne valja vlast. Ne valja drzava. Ne valja ustavni sud. Da vi momci niste na pogresnom metu ? Ja vam predlazem da odete u Hrvatsku. Tamo ce vas tako talentovane odmah ubaciti u parlament 🙂

      1. U ovoj mojoj Srbiji svi nesto ljuti, nervozni, ostrasceni, na ovoj ili onoj strani… a ja znam da smo duhovit narod. To mi fali i u komentarima. Pozdrav za Tanju.

  3. Zašto se poteže priča koja nije više aktuelna, tj. o „nezakonitosti“ uvodjenja vanrednog stanja, osim ako sam SzS ne vodi svoju sopstvenu predizbornu kampanju.

  4. Zašto se poteže priča koja nije više aktuelna, tj. o „nezakonitosti“ uvodjenja vanrednog stanja, osim ako sam SzS ne vodi svoju sopstvenu predizbornu kampanju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.