SZS: Vučić potvrdio da je na korak do nagodbe o razgraničenju

Ostavite komentar


  1. Opozicija mnogo energije trosi u vezi price o Kosovu. To je definitvno tema koja najmanje zanima ljude koji su protiv ove vlasti. Njihova propaganda treba da se svodi na obzanjivanje Vucicevih lazi, a njih je puno. Kad prost narod shvati da ga Vucic laze, doci ce do pada rezima. Laz ga je dovela na vlast i samo njeno raskrinkavanje ce ga i srusiti.

  2. Jel može SzS da nam izloži njihovu platformu za Kosovo?

    1. Platforma je ne ciniti nista.
      I zaista kao da je Srbija neka velesila pa sada svima se tresu gace hoce li ili ne ‘priznati’ Kosovo koje je nezavisno os Srbije vec skoro 20 Godina.
      SRbija treba da s eokrene drugim problemima , da se preuredi iznutra recimo na okruge, da se ukine asimetrija sa Vojvodinom, perpolovi broj poslanika, limitira vlasnistvo i uticaj drzave na medije koje je najpugbnije jer direktno urusava pravnu drzavu a time i investicije i zivotni standard gradjana koji ubrzeno iseljavaju.
      Umesto bla bla oko kosova ostaviti gde je svako neka radi u svom domu sta hoce. Mi u Srbiji znamo tacno sta treba.
      Ovako kada ih AV prizna automatski je na tapetu ostatak Srbije veoma slab veoma korumpiran i koji visi na jednoj niti SNS-a – sto AV i hoce – kao sto je SFRJ opstajala samo zahvaljujuci jednoj titovohj partiji i coveku.
      U zivotu uvek ima neki problem kamencic u cipeli makar ce zuljati. nije smelo biti izgovora u adnjih 8 godina za takvo gigantsko urusavanje slobode medija i za urusavanje standarda gradjana sta ako se ne promeni nestace i Srbija (adio Vojvodina i Sandzak, jug i istok isto zna se gde, ostaje SNS grad beograd sa pevajucom fontanom i bez zeleznicke stanice)

  3. Veleizdajnici moraju biti izopsteni iz jsvnog zivota i kaznjeni ,niko nema pravo da se odrekne dela teritorije ,NIKO I NIKADA !Ako neko misli da nema drugog resenja neka se na vreme odmakne i ustupi vlast Monarhiji koja je hiljadama godina ,dobro ste culi ,hiljadama godina (to je rekao i Njetanjahu ,da su Srbi i Jevreji prijatelji hiljadama godina ,a Jevreji znaju )uvecavala i cuvala svoje teritorije ,Ulaskom u NATO Monarhija koja je prozapadno orjentisana ce znati kako se brani Kosovi ,bas onako kako i Spanija i druge Monarhoje koje NIKADA nisu izgubile teritoriju !Znam da oni koji vole vise Rusiju nego Kosvo se sa ovim nece sloziti ali Kosovo je bitnije od navodnog prijateljstva ,jer u politici nema prijateljstva ,samo interesi !

  4. Setite se 2011 dscembar promocija SNS u Nisu. Ruski ambasador izjavio za tadasnju vlast “ zar je moguce da Rusi vise rade da kosovo ostane u sastavu Srbije i tako ce biti’ sta je sada.

  5. Aca je uvek Aca,
    Od napred i od natraške,
    Aca je uvek Aca,
    Za strance, al’ ne i za naške.

  6. priprema njegovih birača da će do ovoga da dođe. par puta će to kao lapsus da proturi a posle toga više neće kriti namere kada narod ogugla.

  7. Nazalost u Vasen Kako velike samostalnom list kao papagaj isto,ponavljaju ljudi koji napadaju Vucica ali kao alternativa za njegovu nastojanje za resavanju Kosovske krize pojma nemaju! Zar nije Jos uvjek jasno da Kosovo toliko samostalna kao Vojvodina u rbiji! Kosovo je Americka Vojna Baza i stime prica oko. Kosova je zavrsena, ko tu pita Vucica Kosovskih Lidern za bilo Sta ?Amerika je naj jaca svetski sila slovi kao“ Nuzni zlo za EU jer sü previse slabi biti sami odn.da isteraju kauboje iz EU ,

    kauboje iz Eu ?!

  8. Srećko Vučić je predao Kosovo 30 juna 2015 godine u 22:h i 54 minuta.

Ostavite komentar


Politika

Viola fon Kramon: Litijum osnažuje Vučića 10

Viola fon Kramon: Litijum osnažuje Vučića

Nesumnjivo da moramo da pređemo na e-mobilnost u Evropskoj uniji, ali bih više volela drugačija rešenja nego ovaj dobitak na snazi predsednika Srbije Aleksandra Vučića, objavila je danas nekadašnja poslanica Evropskog parlamenta Viola fon Kramon na društvenoj mreži Iks, aludirajući na projekat eksplatacije litijuma u dolini Jadra.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.