SZS: Zloupotreba imena “1 od 5 miliona” u izlasku na Vučićeve izbore

Ostavite komentar


  1. Da bas ces bojkotom da srusis Vucica,Podrzavam omladinu kojoj ce se nadam pridruziti i DS i izaci na izbore.Spasite DS.

    1. Bojkot, nego šta. Da bojkot ne brine vlast nebi se toliko trudili da navedu opoziciju da izadje na izbore. Samo naivni i prodane duše će izaći na izbore i dati legitimnost ovoj nakaradnoj vlasti.

    2. Niko normalan nece izaci na vuciceve izbore! Srusicemo to zlo bojkotom ili na ulici, kako god!

  2. A šta ćemo mi, kojih ima preko milion, koji bojkotujemo sve vas – ISTE? Terate nas svojim igranjem bojkota da glasamo za marginalce ili precrtamo izborni listić.

  3. Sad ste vi SzS-ovce kao guske u magli.Treba vas pustit još malo da se pljujete medjusobom,i tako pokažete da se u stvari više mrzite,nego što mrzite Vučića, a onda…ostaviti cenzus 5%,pa bi ste se tek onda dohvatili za guše.

    1. Ja od danas “ BOJKOTUJEM i “ ljubisu “ i sve njegove “ argumente “ jer je “ nepopravljiv “ ( osim mozda u Lazi ) i pored svih nasih dobro namernih pokusaja “ ne ide pa ne ide “ mada bih mogao da se izrazim “ da vise ne pucam na ambulantu “ …pametnim dosta …

    2. Bilo bi vam pametnije da prvo pogledate u svoje dvoriste. A nas normalne da pustite da vas bojkotujemo.. Sta vas kosta da vas bojkotujemo ako imamo ispod 5% kao sto kazete… Da je slika potpuno drugacija i da nam je podrska preko 40% dokazuju vasa koprcanja oko datuma izbora, oko toga ko ce izaci na izbore ko ce vam biti opozicija… VAS PROBLEM SA BOJKOTOM JE MNOGO VECI

  4. Setite se izdaje SPO-a i Vuka Draškovića, držao je na Trgu transparent „Ko izda taj je pizda“, pa kako je prošao, kombi, rezervna SNS stranka.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.