Tači: Ako postignemo dogovor, „preševska dolina“ pristupa Kosovu

Ostavite komentar


  1. Tačijev san će ostati nedosanjan ! Čovek je ostao zarobljen u prošlosti ! Srbija je sada i jača nego ikada , a i međunarodni položaj nam je bolji nego ikada !

    1. Sladjo, oni su se vec dogovorili, a o nasoj snazi nekom drugom prilikom, ako zatreba, dignucemo u nebo MIG-a ili mozda OBA DVA.

    2. Sladjo bote.Mozda ti I nisi Sladja mozda si Sladjan, transrodna mozda.Verovatno I nepostojis sedis u nekoj sobi na mozda Novom Beogradu I kucas po Kompjuteru kako ti neko kaze.

    3. Ja sam ovo shvatio ne kao botovski komentar, nego kao ironiju. Nadam se da sam u pravu…

    4. Da li vi stvarno mislite to što pišete ili mislite da ove(plaćeničke, izdajničke, cia…) novine čitaju amebe? Mnogo ste se opustili u svojoj okolini…bacite malo pogled, proširite vidike.

  2. Ako će im dati Preševo i deo Bujanovca,bolje da im da i Vranje da se ne mučimo za 20 godina?Čudno je da niko ne reaguje na ove izjave,da ih demantuje,da kaže ima li tu istine ili nema,da li su i ti delovi u opticaju pregovora,može li se bilo šta kopezirati za ovo krčmenje države?Ali zato ako nešto izjavi Đilas,Jeremić i ostali stižu tridesettri odgovora?

    1. Bravo Dragoljube, mislim da je odlična ideja, možda ne bas Vranje ali bar do Vranja da Vucic može da se skoncentrise na druge delove i druge musterije. Granica sa BiH nije resena a nije ni sa Hrvatskom. Gde ide june nek ide i uze.

  3. Aleksandre Vučiću , kao Boga te molim nemoj više da nas braniš , zastupaš i “ štitiš “ nacionalne interese!!!!
    Ne znam da li si nesposoban , ili se praviš nesposoban (neka lična korist je u pitanju)?!!??!!!
    Podnesi ostavku na vreme, jer IZDAJA , koju nam spremaš, ne može da prodje bez robije!!!

  4. Ajde AV da da Presevo i Bujanovac zarad milijardi u sopstveni dzep, ali ne razumem ove botove koji za sendvic prodaju Kosovo i Metohiju, Presevo i Bujanovac

  5. За стварање велике албаније која је неизоставно почела да се прави (остало је још да отму од Грчке, од Ц. Горе и Македоније су већ отели), највеће заслуге ће имати АВ!

  6. Žali, Zare, da žalimo kako će se razdvojimo,
    ti od mene, ja od tebe, ja će idem na daleko.
    Ja će idem na daleko, na daleko belo Vranje,
    će se pišem u kumite, u kumite mlad kumita.

    Pa će uzmem kralsku sablju i toj kralsko sve oružje,
    pa će idem č’k u Pčinju, č’k u Pčinju Prešev-Kazu,
    pa će pređem Vardar vodu, Vardar vodu bš golemu,
    će se tepam s tija Turci, s tija Turci Arnauti.

  7. Taci je veliki provokator i po malo bezobrazan ali Srbija reaguje na miran nacin.

    1. U tome i jeste problem, to sto Srbija reaguje na miran nacin ili uopste ne reaguje dok joj licitiraju i razvlace teritoriju kao besni psi.

  8. To brate Hasime tovari ovu rulju i okupacionu vlast. Okupacioni mediji i sve ono sto u Srbiji radi za kapitalisticku kolonijalnu upravu.

  9. Nema nista ni od Presevke doline ni od Kosova jer niko Srbiju deliti nece i Kosovo i Presevka dolina ce ostati njen sastavni deo.

  10. Eto prilike, osvajač Kosova je konačno legao na Vučićevu rudu. Ako bismo im dali malo Albanaca za malo Srba dobili bi naime ono nešto što je bolje od ništa. Oni pogotovo, tako da niko nebi bio ponižen i uvređen. Tačija za Nobelovu nagradu!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.