Tači bio u Rimu u „ličnoj poseti“

Mediji u Prištini potvrđuju delimično navode bivšeg šefa diplomatije Srbije

Ostavite komentar


  1. Ako je ovo stvarno istina – onda je to veleizdaja prve kategorije.
    Takve manipulacije naroda bi presle svaku meru .
    Ovo ne sme biti istina , inace je probijeno dno dna.

  2. Cela predstava koja je krenula sa neuspesnim hapsenjem Milana Radojjicica, koji je dan ranije pozvan u Beograd da bi bio obavesten o hapsenju, providna je i predstavlja izivljavanje nad ionako iscrpljjenim srpskim narodom na KIM. Ovi koji su iskreirali dogadjanje naroda nisu se ni trudili da malo modifikuju proizvedeni dogadj naroda na severu KIM, vec su sve prekopirali od Milosevica s pocetka devedesetih. Ali, treba da znaju da o ratu kao zavrsnom cinu ove predstave ne odlucuju ni neki isluzeni politicari Srbi, ni novokomponovani mirotvorci regrutovani od Siptara ratnih zlocinaca, vec pre svega Amerika i Rusija. A mogu da se kladim da nikakvog rata na prostoru bivse Jugoslavije sigurno nece biti u narednih 25 godina. Sada su aktuelne geostrateske korekcije u Ukrajini, na crnomorskoj obali oko luke Mariupolje, i zatvaranje pitanja Sirije i poretka na Bliskom istoku, gde se za hegemoniju preganjaju Saudijska Arabija i Turska. Prostor nekadasnje Jugoslavije ili zapadni Balkan su davno pregazen i opuustosen teren.

Ostavite komentar


Politika

"Zablude o ujedinjenju i ideološko ropstvo": Kako je premijer Vučević pred poslanicima predstavio Deklaraciju sa Svesrpskog sabora? 8

„Zablude o ujedinjenju i ideološko ropstvo“: Kako je premijer Vučević pred poslanicima predstavio Deklaraciju sa Svesrpskog sabora?

"Ova deklaracija nije plod ničijih želja i diktat ničije volje. Ovo je program za naš spas, deklaracija za naš opstanak. Ovo je platforma kišobran pod koji treba svi da stanemo i saberemo se u vreme i u vremenima koja dolaze", rekao je tokom prvog vanrednog zasedanja Skupštine Srbije premijer Miloš Vučević, predstavljajući "Deklaraciju o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda", koja je u javnosti poznata i kao Deklaracija sa Svesrpskog sabora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.