Tači: Granica između Kosova i Albanije mora da bude uklonjena

Ostavite komentar


  1. Pa posto je po rezoluciji 1244 Kosovo sastavni deo Srbije, Ako otvorite granice to moze da znaci da Srbija polako izlazi na Jadransko more.

    1. Ova rezolucija važi samo za SRJ pošto ta tvorevina propala zakači tu rezoluciju mačku u rep.

      1. Ne mora bas svako da zna koliko nemas pojma. R1244 je jos uvek vazeca i moze da je ponisti samo neka nova rezolucija UN-a. Ako nisi primetio redovno se pozovaju predstavnici Srbije na sednice UN-a u vezi Kosova posto je Srbija pravni naslednik SRJ.

  2. Rezulucija,koja sta je to 12 …Vi mozete tu rezoluciju da stavite u ram i da gledate kada vas ukvate emocije.Ima pravo Thaqi i tako ce biti za nekoliko godina pa cete sam videti ko sto ste videli nezavisnost Kosova

    1. Promasio si sajt aljbanski patriljoto, to nepismeno naci trabunjanje ostavi za drugare sa kojima ispred trafike ispijas pivo, to to je taj nivo.

    2. Normalni ljudi se stide svog neznanja, a ti se jos i ponosis i galamis? Zasto?

  3. Je li be, patriJote, u čemu je vaš problem? Pa poenta EU i jeste da ne postoje granice, osim mozda na geografskim kartama, i sta je ovaj lose rekao onda. Ko u EU pregledava pasose i ostale gluposti kad se prelazi iz jedne tzv zemlje u drugu? Ja za to jos nisam cuo, i u normalnom svetu su glanice i granicni prelazi ukinuti pre 15 godina. A zasto vi „patriote“ ne uzmete da redovno perete zube umesto sto se derete sta god neko normalno da kaze? Zasto o tim problemima koje imate sa stvarnim svetom ne pricate vasim lekarima? Psihijatrima. Brinem se za vas.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.