Tači: Ispuniti san svakog Albanca

Ostavite komentar


  1. to Sorosovci iz redakcije Danasa ,nemojte slucajno da zaboravite da ne prenesete izjave ovog genijalnog politicara kriminalca iz lazne drzave Kosovo.Usuprotnom zaboravite za donacije vaseg sponzora Sorosa.

  2. To što priča Tači uopšte nije tačno. Naime san svakog normalnog Arbanasa je da se iseli u EU. Zato ih sada na KiM imamanje od 1,000.000. to se lako može zaključiti po broju mobilnih telefona, broju upisanih đaka i sl. Osim toga samo u Preševskoj opštini predstavljaju većinu, dok su u Bujanovcu i Medveđi MANJINA.

  3. Ma fantasticno, da li ima neka izjava Tacija ili Haradinaja ili nekog drugog albanskog nacosa a da je ne objavite? Sta je sledece? Izvestaji kada koji ide u toalet? Zanimljivo da su vajni kolumnisti Danas-a vec izbacili tekstove o „velikosrpskoj ekspanzionistickoj politici“ zbog Vidovdana, ali zato na ovakve izjave Tacija cute li cute.

  4. Vučić je, prorok kakav je, odavno naslutio šta sanjaju Šiptari u Preševskoj dolini (Albanci žive u Albaniji, ovi kod nas sami sebe nazivaju Šiptarima) pa im je ponudio ostvarenje „šiptarskog sna“ u okviru njegovog projekta „Razgraničenje“ koji na njegovu žalost nije prošao. Rekao je da su mnogi u Srbiji (ali i tzv. Međunardna zajednica) graknuli potiv projekta. Ipak, u Vučićevoj podaničkoj politici i podrepaštva zapadu je još sve moguće. Tako će se verovatno ostvariti šiptarski san o pripajanju Preševske doline Šiptariji a kasnije i Velikoj Albaniji u nastajanju. Naravno da će Tači, Haradinnaj i drugi ratni zločinci i dalje sanjati svoj šiptarski san pa će sledeći biti san o Nišu i Kraljevu a možda i šire. Nije li AV možda zbog tog mogućeg „sna i o Nišu“ obećao Šiptarima da će im na trošak Srbije napraviti autoput od Niša do Šiptarije? Da se, jadni, ne bi mučili dugim vožnjama do „svog“ grada Niša, tvrdeći da su oni oduvek večinski živeli u tom gradu odakle su ih Srbi proterali na teritoriju današnjeg Kosmeta! Pošto sebe smatraju potomcima Ilira, a posle Velikog rata i posle Drugog svetskog rata su po Beogradu unosili ugalj u podrume, testerisali drva, čistili ulice isl. nije isključeno da će početi da sanjaju svoj „istorijski san“ da je i Singidinum njihov! Ako AV i njegovi „prodavci Sbije i srpskih duša“ ne budu ubrzo svrgnuti sa vlasti, postoje dobre šanse da se Šiptarima svi njihovi snovi -ostvare!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.