Tači: Kosovari su najproevropskiji i proamerički narod

Ostavite komentar


  1. Ja mislim da su najveci divljaci kada je u pitanju i americki i evropski kontinent. Ne znam jos kakvo je stanje u Aziji i Australiji ali, siguran sam da su po toj lepoj osobini pri samom vrhu i na ova dva kontinenta. Ovo „najproveropskoiji“ i, /samo/ „proamericki“ narod, sasvim je u duhu njihovog ketmantstva u cemu im nema ravna na citavoj planeti. Tu su sigurno prvaci.

    1. Zbog takvih ,,pitomih“ kao ti,kosovari-albanci morali su da se oslobode.I sad ,,ravna Backa“ pitomi i kulturni zive u svom a ,,divljaci“ u njihovom ataru.Pogotovu nikog nisam cuo da se zalji da ne zivi sa takvim ,,pitomim i prosvecenim“kao vase visocanstvo.

      1. @Hajro

        Na stranu „Knezevic“ ali te otrcane fraze o „ugrozenosti“ i „oslobadjanju“ pricaj onima koji vas Albance ne poznaju. I jos nesto, niste vi na Kosovu u svom ataru, u svom ataru ste u Albaniji te se tamo igrajte drzave.

    2. Zasto ste napistili Kosovo takozvani zorane knezevicu?
      Da nije radi vaseg divljastva? Niko vam ne valja, ni Šiptari ni Ustaše ni Milogorci…kako ih vi kao kulturan I obrazovan covek nazivate. Svi mi znamo da su po vama Srbi kolevka civilizacije, a svi drugi divljaci koji ni ne treba da postoje. E pa probali ste knezevicu I to vise puta pa vam hvala bogu nije uspelo. Ja mislim da vi zbog toga sada zivite u nekom iznajmljenom stanu u BG a ne u svojoj kuci u RKS. I nemojte molim vas da mi solite pamet kako cete se vi kad tad vratiti jer VI necete dok ste zivi, I to ne zato sto ste Srbin nego zato sto ste najobicniji zločinac.

      1. @Da vas pitam

        Nemate vi Albanci nista protiv ratnih zlocinaca, ne izigravaj, bivsi premijer vam je ratni zlocinac, sadasnji predsednik je ratni zlocinac, pola vlade, parlamenta i ministara, aerodrom ste nazvali po ratnom zlocincu… Nema ko od te vase „elite“ nije bio u Hagu na ispitivanju.

        1. Gresite gospodine, imam ja i te kako protiv ratnih zlocinaca, bez obzira koje vere i nacije da su. I nije to nasa elita, to su ratni profiteri koji vec idu u smetliste istorije. Mi smo poceli da cistimo nase dvoriste a vama puno srece sa vasom,,elitom“ zavidim vam na100 za 1 Precednika pa Dacic pa Vulin pa njihov ucitelj Seselj i da ne nabrajam jos vise.

    3. Ma da mi divlali po Hervatsku Vukovaru , Bosnu Sarajevu , Kosovo Prec Djakovicu Mitrovicu … ko vas ne pozna skupo bi vas platio … ali jedno znam da ste skupo platite sve to divlanje a i dan dansa skupo platite to !!!

  2. Mozda u masti ali u realnosti, Albanci sa Kosova su jedini kojima trebaju vize i za EU i za USA sto dovoljno govori o tome kakve vrednosti zaista bastine i kakvi su zaista.

  3. Sve vam je napisao izaslanik EU Švajcarac Dik Marti.
    Od sad pa doveka, to je vaša lična karta, zločinci.

  4. Devedeset dva procenta kosovara su za NATO i EU. Ko je pametniji mi ili oni? Kome ce u skoroj buducnosti biti bolje?

    1. @Dr Gile

      Ti „kosovari“ su vec dvadeset i nesto godina fanatici sto se tice USA, NATO-a, Nemacke pa im ta „pamet“ nije donela cak ni ukidanje viza za EU, niti su ih oni koje obozavaju ugurali u UN ili u Interpol, Savet Evrope…

  5. Pa logično je da su Kosovari proamerički, kada žive u američkoj vojnoj bazi državi. Sve se vrti oko Bondstila. On je uzrok cele priče , Kosovari su samo posledica.

    1. Vidi ti ovi mitovasi pravili mit i o Bonstilu da znas taj bonstili sada je samo tarabe ama nista nema tu ponavlam nista vise ima nova formirana vojska Kosovo opremu i oruzije nego u tom bonstilu ali praviliste mit i o tome Bonstilu

  6. U cemu se tacno ogleda to „najproevropsko“ oprdeljenje Albanaca? Ili to „najproamericko“ opredeljenje? U svemu su Albanci sa Kosova na dnu u Evropi, po platama, po penzijama, po proizvodnji, po funkcionalnosti institucija, u odnosu prema manjinama, u odnosu na zlocine koje su pocinili, kako tretiraju ratne zlocince, po kriminalu, cak je i sama „drzava kosova“ izgradjena na etnickom principu , na krsenju prava, na zlocinima i duboko je suprotna svemu sto bi se moglo nazvati evropskim ili americkim vrednostima.

    1. Profesori na Univezitetu Kosovo imaju najvecu platu na Balkanu pocevsi od gercke pa do slovenije 1200 evra tako i lekari policajci i vojnici istarzivaj malo pre sto pise gluposti … a za ostale kao da si opsia tvoju serbiju ama fiks

      1. @U.S of Albania

        Steta, prava steta sto i u realnosti ne postoje takvi Albanci i takva „republjik kosova“ kao u tvojoj masti.

  7. Kosovari kao narod ne postoje, jer govore albanski jezik, etnicki su Albanci, koji kao manjina zive u Republici Srbiji.Nemaju ni svoju drzavu, vec su na delu teritorije Srbije, zloupotrebili medjunarodni protektorat UN da samoproglase drzavu na tudjem vlasnistvu i teritoriji.
    To sto neke drzave clanice NATO, priznaju tu drzavu, nije relevantno jer vise od pola covecanstva ne priznaje laznu drzavu Kosovo, kao i vise od polovine clanica Ujedinjenih nacija takodje ne priznaje drzavu Kosovo, koja je rezultat iredentizma.

    1. Znam ja da zbo frustracija i poznatog serpskog inata piste ovakve gluposti ali bas taj vas inate vas je doso glave i dozivete sve ovo sto dozivite u Hervatsku , BiH , Kosovo … sve se vraca sve se palaca !!!

      1. Polako Arbanasi. Niko ne negira vas etnicki integritet i pravo u nasoj zemlji na osnovu manjinskih prava. Samo vam ne priznajemo vlasnistvo zasnovano NASILJEM nad Srbima i drugim nealbancima, koji su vekovima ziveli u Staroj Srbiji, to jest jos uvek AP Kosovo i Metohiji, sve dok sr Ustav Srbije ne promeni.
        Vlasnistvo je svuda u Svetu neprikosnoveno pravo. A, Vi stega ga nezakonito uzurpirali uveli zabranu slobodnog kretanja istim tim Srbima, dok su zakon i civilizacija oduvek bili misaona imenica za albansku manjinu na KiM, jer tamosnji Albanci jos zive prema Osmanskom obicajnompravu, u kome se svaki problem resava vatrenim oruzjem, u monogamijiji, duhu ekstremnog i agresivnog nadiruceg islamizma. U takvom drustvu vrhovna institucija je TORA /plemenski staresinski klan/, umesto SUDA i pravne drzave. Daleko je to od EU i SAD.
        Kosovo i Kosovari je projekat njujorskog albanskog narkoklana, koji je platio Klintonu da mu da drzavu na 15 odsto teritorije Srbije, kako bi tu locirali kopneni zerminal za pretovar i preradu opojuma iz Afganistana, koji ide
        BALKANSKIM PUTEM DROGE ka Eu i SAD. E po tom narko momentu mozda ste najevropskiji i najamerickiji. Alu, koliko sam cuo.cika Tram vam je za petama. Naravno.prvo ce cistiti.Meksiko, ali odmah potom ste vi na KIM na redu. Ciscenje ce obaviti ista ona US ARMY, cije ste resurse ranije vi koristili za prevoz droge iz Afganistana.

        1. Jos zivite u vasim ono lude predrasude da Albanci su ludi sa „repom“ ali dobro tako sto ste nas protcenili smo dobili ono sto smo hteli …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.