Tači: Kosovo će postati deo UN

Ostavite komentar


  1. Eto objasnio nam je to sto nas pretsdnik uvek pokusava u jednoj u zlatni papir zavijenoj formuli da nam najavi. Umesto toga nas pretsednik bi trebao da insistira na striktnu primenu rezolucije 1244 koj stiti Srbe na Kosovu i koju su te velike svetske sile uspostavile a danas nas pritiskaju da taj status menjamo u njihovu korist.

  2. Косово и Метохија је окупирана српска територија. Неспособне српске политичке структуре помогле су, и даље помажу, ову окупацију. Било је и горих времена у историји. Не схвата Тачи, као и његови западни помагачи, да се Србија никада неће одрећи најсветијег дела своје земље. Једном ће оно, милом или силом, бити интегрисано у Србију.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.