Tači: Kosovo se neće deliti, neće biti razmene teritorija

Ostavite komentar


  1. naslov: „Tači: Kosovo se neće deliti, neće biti razmene teritorija“
    tekst: „Ideja o korekciji granica je moja. Kao i ideja o uključivanju Preševske doline i ona nije bila tema razgovora sa predsednikom Vučićem. Ali mi ćemo razgovarati o tome“
    ???

  2. Ne treba zaboraviti prošlost ali treba razmišljati o budućnosti, i uspostaviti ako ne dobre onda normalne odnose sa okolnim zemljama, bilo da je u pitanju Hrvatska, Crna Gora ili takozvano, samoproglašeno, Kosovo. Od dizanja tenzija nema niko koristi, ni ekonomske, niti bilo kakve. Treba da rešimo međusobno probleme koje imamo, i da gledamo unapred.

    1. 3000 dinara za gospodju! Bas se fino potrudila da napise nista bice i za dupli sendvic.

  3. Samo polako. Još uvek se radi na rešavanju problema, samo nemoj posle da bude kad se do rešenja dođe da je ideja za rešenje tvoja, jer smo odlično videli koliko se raduješ konačnom rešenju problema KiM.

  4. Naravno da se Kosovo neće deliti i neće biti razmena teritorije: ovako Albanci dobijaju celu teritoriju-državu Kosovo, plus imaju Jug Srbije (Preševska dolina kako je nazivaju), sa korekcijom-zamenom teritorije izgubiće Jug Srbije: lukava separatistička politika, a i nije predvidjeno Briselskim sporazumom, služi kao pritisak za zastrašivanje srpske strane – da se potpiše sveobuhvatni sporazum o normalozaciji, da Kosovo udje u UN, Unesko, formira vojsku…

  5. Srbija se takodje nece deliti. KIM ce ostati deo Srbije pod protektoratom UN. To sto su Kosovo priznale SAD je znacajno taman toliko koliko i teritorija na povrsini Meseca koju su kupovali pojedini Amerikanci pre 50 godina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.