Tači: Mala korekcija granica prihvatljiva za konačni sporazum sa Beogradom

Ostavite komentar


  1. Zato Vučić kreće u kampanju – Budućnost Srbije.
    Ide da ubedjuje narod da Kosmet predamo.

    Nije to predizborna kampanja predsednika države, već ispunjavanje onoga što je obećao.
    Neće ovo na dobro.

    1. Ne mogu da prenesem ni Vučića ni sns, samo pitam koje bi rešenje bilo prihvatljivo za sve vas koji još uvek vičete da je Kosovo Srbija.
      Ukoliko ti je potreban pasoš za ulazak na Kosovo i vojno ne možeš da ga vratiš, istovremeno ti je kao kamen oko vrata koji te davi i preti da te povuče u mulj, Ne pod vodu jer se tamo već nalaziš, nego u mulj na dnu vode odakle nema povratka.
      Da li bi vi zbog te zemlje reskirali sudbinu vaše dece i unuka? Šta imate sada za njih osim gladi, kriminala i neizvesne sudbine?
      O istoriji i drugim budalaštinama mi ne pričajte, jer su na ovim prostorima i pre Srba i Albanaca živeli drugi, koji isto tako imaju istoriju svojih predaka koja je starija od naše.

      1. Kosovo će u 21.veku biti mera i provera svih nas- od skromnih trudbenika svakodnevice do patrijarha i vodja srpskog plemena.
        Ne budemo li dostojni Kosova, nečemo biti dostojni ni svog zemaljskog postojanja.
        Nestaćemo kao da nas nije bilo. a na našem mestu živeće neko drugi.

        Patrijarh Pavle

        1. Možda bi ste i vi i mnogi drugi građani umesto što za svaku mudrost tražite odgovor u nekakvim crkvenim zapisima da pogledate malo u knjige koje se naukom bave. Malo zdrave logike za početak? Brojevi, matematika, upoređivanje, budućnost ženo??

          1. Koje su dve zle stvari o kojima ljudi najradije razgovaraju? Tuđi greh i svoja pobeda.

            Nikolaj Velimirovic

            Rezolucija 1244 je napisana , mozda cak i logicna , ipak se neprimenjuje. Procitajte i vi ponesto , shvatite , verujte , mozda cak i volite . Pozdrav srbinu

      2. Aleks,
        Putin je vise puta rekao resenje je UN resolucija 1244, nzalost taj stav nasa politika ne forsira. To je nas problem, kada priznamo/izdamo Kosovo odosmo sve dublje u taj podvodni mulj koji ti opisujes posto time legalizujemo dalje separacije. Cvrsto zahtevati postovanje R 1244 koji je zapad sam uspostavio je nas jedini spas.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.