Tači: Nadam se da će Srbija i Kosovo ove godine postići sporazum

Ostavite komentar


    1. @Miki***Vi državu nemate.Gde su vam vojnici, graničari,policajci,vojska,carinici,poreznici,sudije,učitelji…Tamo ti je „država“!

    2. Za „dogovor sa Srbijom“ vredno je da se iselimo ,samo nam kazite gde hocete da idemo;)

    1. Pa onda dolazite sta vekate ili mi cemo uzit do nisa do gde je bilo albansko

    2. @Mira*** To je logično,ne možeš nekom dati nešto što NEMAŠ!

  1. I ja se nadam (fokus na naslov) i to tako što će se,realno je, rešenje sastojati u sveobuhvatnom pravno obavezujućem sporazumu da se Kosovo i Metohija vrati u punopravni državni sastav Srbije!

    1. @Nrv………Baš me zanima kako zamišljaš da će se oko 2 miliona Albanaca vratiti u sastav Srbije iz koga se ratom borili da izađu i uspeli? To ti je isto kao kada bi Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije i Severne Irske tražilo da USA i Indija ponovo budu njene kolonije,obavezujućim sporazumom! Vi hoćete teritoriju,ali bez stanovništva,očigledno!

  2. Ako Taci misli na sporazum gde mi prihvatamo sve njihove uslove, onda do sporazuma sigurno nece doci

  3. Nada se i snazno radi na oduzimanju jos jednog dela Srbije . Zasto ne, kada za sve ima podrsku svetske zajednice. Poslednja izjava : “Ja sam uvek bio protiv i nastaviću da budem protiv razmene teritorija, zato što je to trgovina, i tako nešto neću dopustiti da se desi. Snažno ću podržati korekciju istorijske nepravde u slučaju Albanaca u Preševu, Medvedji i Bujanovcu. Radim snažno na tome kako bi se taj deo pripojio teritoriji Kosova“,

Ostavite komentar


Politika

Kako se Vučević “dovukao” do mesta premijera: Reakcije na izjavu predsednika Vlade da povređeni radnici u Slobodi Čačak nisu radili u poslastičarnici 10

Kako se Vučević “dovukao” do mesta premijera: Reakcije na izjavu predsednika Vlade da povređeni radnici u Slobodi Čačak nisu radili u poslastičarnici

Nakon što je radnik u fabrici „Sloboda“ u Čačku povređen usled ekslopozije, pre dva dana, a premijer Srbije Miloš Vučević izjavio da je to očekivano jer radnici u namenskoj insustriji “ne rade u poslastičarnici”, nespokojstvo i strah velikog dela javnosti ispostavili su se kao dominatno osećanje zbog neodgovornosti čoveka koji zauzima najviše pozicije vlasti i trebalo bi da bude zapravo najosetljiviji, odnosno da se zauzme za utvrđivanje odgovornosti, kako se takve greške ne bi ponavljale.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.