Tači: Neću dozvoliti formiranje Zajednice srpskih opština

Ostavite komentar


  1. Prevaranti.
    Srbiji ostaje da zbog neispunjavanja potpisanog povuče potpis sa Briselskog sporazuma.
    Vučić i Dačić su na potezu.

    Pa jovo nanovo, početi od standarda, status ne rešavati, jer je apsolutno gubljenje vremena i zaoštravanje odnosa izmedju Srba i Albanaca koji su došli do granice pucanja. Sve je gore i gore.
    Ušli smo u opasnu zonu.

  2. pa to ti vučić ni ne traži više. traži samo da ukinete takse. niko iz vlasti više no pominje ZSO.

    1. U pravcu ste. Kao da ZSO uopšte nije važna niti je bilo ko, iz srpskog pregovaračkog tima, to pitanje „potezao“, kao da ih ZSO uopšte ne interesuju?! Kao da se samo forme radi tražilo osnivanje ZSO a onda se preko toga prešlo, onako, mangupski? Mene zanima, i to pitanje stalno postavljam sebi, ZAŠTO JE PREDSEDNIK VUČIĆ NASTAVLJAO PREGOVORE uprkos tome što prethodno potpisamo arnauti nisu ispunili a, kao što sada vidimo, niti su imali namere niti će to, što su potpisali, primeniti?! Da li je Vučić išao na pregovore da ponovo nešto „postigne“, kao što je postigao sa ZSO ili je neka druga „caka“ u pitanju?! Jasna mi je strategija arnauta, pošto sam jedan deo života proveo medju njima, jer oni, jedan problem „rešavaju“ tako što naprave još veći problem, tako da se naivci i ne sećaju onog prethodnog. I takse će biti zaboravljene jer će uskoro, ova neverovatna banda koja delzuje pod patronatom svetskih silnika, osmisliti nešto drugo, što će zaseniti i ZSO i takse. Oni nas smatraju idiotima ili da budem jasniji magarcima. I sve dok se ponašamo ovako, kao „evnusi“, oni će nas ponižavati i terorisati.

  3. Srbija ali i mnoge druge drzave nece dozvoliti stvaranje „republike albanske“ na Kosovu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.