Tači: Nema podele Kosova

Ostavite komentar


  1. Нека Тачи иде на запад код оних који су му обећали земљу, па нека тражи од њих, има тамо пуно пустиња и резервата за њих , оберучке ће их дочекати.

  2. Koliko vidim i čujem samo vi iz te Kosovske vlasti pominjete neku podelu i oštro ste protiv toga.

  3. Ovo govori Vucic kroz usta Tacija. To je to „komproimsno resenje“ koje pominje Vucic. Da damo nase za nase, izvrsimo demarkaciju granice izmedju ostatka Srbije i Kosova, i omogucimo Kosovu da postane clan UN. Naravno za to okriviti Djilasa, Jeremeica i Jankovica. Jos jedna „pobeda“ velikog vodje koju ce polupismen i nazadan svet doziveti kao veliki uspeh.
    Posto ja volim da citam sve od Danasa do Informera saamo dve recenice koje govore u kom pravcu ide ovaj brod.
    B92:““U ovoj fazi mi imamo situaciju kada i EU uviđa da su glavni problem za dolazak do kompromisa Albanci. Albanci žele da mi priznamo Kosovo, plus ako bi mogli da uzmu Medveđu, Preševo..to bi im bilo idealno. U toj situaciji otvara se mogućnost da se dođe do kompromisnog rešenja.“ – kazao je Dačić za TV Pink
    Informer: „To što se Janjić i njegova nova zaštitinica Rara Trajković zalažu za granice koje nisu etničke i što su tako oštro, sa sve zloglasnim britanskim „analitičarem“ Timom Džudom, protiv podele Kosova – direktno znači da su za celovito, nezavisno, šiptarsko Kosovo na kome Srbija, dugoročno, ne bi imala ništa!“
    Pametnom dosta.

  4. Istih likovi u obe strane Hashim Thaqi (nikada nije ratovao ali se mesao u rat) i na Srpsku stranu Aleksandar Vucic (nikad nije ratovao ali se mesao u rat) a mi jadni ljudi Albanci i Srbi „verujemo“ njima. Obojica su drzili Kallashnjikove ali nikada nisu pucali. Obojica treba da idu u historiju zbog istog razloga; obojica manipulisu masu, obojica su najveci lazovi, obojica kradu narod, obojica su prodali sve sto je bilo na vlasnistvo drzave, i na kraju obojica su neki patrioti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.