Tači: Neoprostivo ostaviti nedovršenu političku borbu sa Srbijom

Ostavite komentar


  1. Pa najbolje da kazes svojoj deci na KiM ovako>>Evo deco moja, tata je pokrao i opljackao Srbiju i sada vam ostavljam u nasledje. Jel to je to??

    1. MILO:Može on da priča šta god hoće, ali Srbija neće nikada priznati nezavisnost Kosova.

  2. Šta priča ovaj? Prvo uvodite takse, pa napadate srpski narod, pa onda pričate kako treba biti primer budućim generacijama. Pa ne ide to tako.

    1. Ana:A šta drugo da se očekuje od jednog ratnog zločinca, nego da lupa gluposti.

  3. Dobro je, uskladili su njihovi i naši ove navežbane narative, javno-ugrađevinski radovi su se zahuktali, valjda se bliži kraj čitave ove agonije. Možda bi trebalo razmisliti i o promeni izbornog sistema: pobedniku na izborima svi stanovnici odmah predaju sav novac koji imaju, oni se povuku sa parama, a država i stanovnici mogu mirno da rade bez svakodnevnih vodvilja kojima im se vređa inteligencija.

  4. Ne boris se ti ni sa kakvom Srbijom Hasime, ponajmanje politicki. … Ono sto radis je tajno privatno natezanje i foliranje po belosvetskim kafanama sa iskompleksiranim psihoticnim likom bez kicme i principa, koji niti predstavlja one na koje ti mislis, niti zna sta hoce ili kako do toga da dodje, … ali zna da voli vlast i da bi uradio apsolutno sve da i posle 25 godina na njoj ostane!

    1. Mozemo ga mrzeti pljuvati kriviti al cinjenice su neumoljive Hasim se bori za svoj narod i u toj borbi je odneo mnoge pobede protiv naroda koji nezna sta hoce i koji zna samo sta nece.Nije da nisu svi Srpski politicari imali sansu da bar formulisu cilj svog naroda a cinjenica da to nisu uspeli ma kako se oni zvali.Pametno skuplja medjunarodnu pomoc u ostvarenju svojih ciljeva i sve je blize tome pa i ako bude u necemu malo i popustio uradio je veliki posao ma koliko mi to osporavali.Najlakse je okriviti Vucica kao da su oni od Milosevica pa do njega uradili po pitanju Kosova bilo sta pametno.Vucic se koprca i ako uspe da ostvari bilo sta u korist Srpskog naroda treba da budemo srecni jer ni on al ni iko drugi nista pametno i nije uradio.Srbijo gde ti je pamet!!!!!!!!Verovatno u rijalitiju…..

  5. A mlađim generacijama što će te ostaviti u nasleđe grehove koje ste činili, klanjem, vađenjem ogrgana i očiju nedužnih ljudi, to vas ne brine!!!!!. Ali ima Boga i sve se vraća i plaća.

  6. „Ne smemo ostaviti komflikt budućim generacijama“: Hašim Tači kopira ono što Vučić mnogo puta govori (zajedno su jači, dogovaraju se…). Sada je najbolje vreme da se KiM za na vek vekova otme od Srbije i Briselskim sporazumom tapijski-dokumentom preda albanskim muslimanima za na vek vekova. A Vučić će uvek pomagati opstanak Srba na Kosovu (planira da živi hiljadu – 1.000 – godina. Za to vreme neki Srbi planiraju da oslobode oteto.predato Kosovo(!)? STOP Vučićevom veleizdajničkom Briselskom sporazumu!!!!!

  7. Rat sa Srbijom,zavrsen je 1999 godine,i to kumanovskim Sporazumom.Ostalo je da se dogovore problemi koji postoje uvek sa komsijama.Ako neko hoce rat,taj ce biti novi rat,u sasvim novim okolnostima a i akterima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.