Tači očekuje od EU da osudi izjavu premijerke Srbije

Ostavite komentar


  1. EU ne osudjuje mnogo stosta sto radi rukovodstvo Srbije, i sto ni Srbi uopste ne podrzavaju. Nama su na vlasti pravi divljaci, i medjunarodna zajednica zmuri li zmuri. Zato sto smo preko tih divljaka njihova kolonija.

    1. srbi mrze svoju drzavu sto pokazuje i ovaj komentar podrske taciju zlocincu…. sramite se

      1. Na stranu to što je komentar od početka do kraja napisan pravopisno-gramatički neisprano, ali ako je to tako kao što kažete da……..“srbi mrze svoju drzavu“ onda sa tim kompletnim narodom nešto (veoma) ozbiljno nije u redu ili je u pitanju nekakva – daleko bilo – neizlečiva bolest. Šta bi mogla biti treća dijagnoza?

        1. jbg ima nas i nepismenih…. koliko samo mrznje u svim ovim komentarima prema svojim drzavnicima i potrebe da se neistomisljenici ponize pa makar to bile i gramaticke greske….srbi zaostao i zalutao narod

      2. Dule:- Pravi Srbi vole svoju državu, ali ti nisi jedan od pravih. Onaj ko podržava ovog notornog lažova i kriminalca a ujedno domaćeg izdajnika nije pravi srbin. A o „premijerki “ ne želim da trošim reči.

        1. onda ti nisi pravi srbin? mrzis vajvece drzavne institucije predsednika drzave i predsednika vlade?

          1. Znači da bi bio ‘pravi s(S)rbin’ moraš, ili trebaš, da podržavaš sve živo pa i, kako reče @mile ćuk, ‘notorne lažove, kriminalce, a ujedno domaće izdajnike’!?? Je l’ to, pre svega, u redu? I još nešto, termin „mrzeti“ i „(ne)podržavati“ ili „(ne)voleti“ su dva različita pojma jer naprosto ne mora se nešto što se ne voli ili ne podržava automatski i mrzeti. No, svaki izvodi svoje zaključke iz svog ugla pa su moguće i greške u koracima. Jedino nije dobro da se preko ove ozbiljne teme nadmudrujemo u dokazivanju nekakve ljubavi i ‘patriotizma’.

      3. Ako iko treba da se srami to je Ana Brnamic zbog svoje izjave koja vise lici na izjavu nedosrele osobe nego na izjavu drzavnika i diplomate.U one koji mrze svoju drzavu spadas i ti koji ne misli svojom glavom.

  2. Nakon akcije ROSU i prikazanog ponasanja, Brnabicka je jos bila i blaga.

    1. Braniti kriminalce i narko bosove, veza sever jug, preko raznih kanala pa to i vrabci znaju ko šta radi i ko koga brani. Teško poštenim i obrazovanim u Srbiji i na Kosovu

  3. Komsija, Vi ste toliko zaostali u svakom pitanju da taj ‘rasizam’ o kome govoris nije ‘rasizam’ nego realnost.
    Kada uzmes nesto ko realnost, onda mozemo da pricamo o rasnim i gentskim nedostacima. Samo ste za malo pametniji od Bosanaca (malko Vam je visi IQ)… Daleko ispod proseka Evrope!

    1. Otisli svi pametni Bosanci u HR da prave pametne Croate i pare jbg…Kad naprave dovoljno ovi, sada vec pametni Croati, ih optuze pa oni opet pobjegnu u Bosnu a boga mi i Hercegovinu.

Ostavite komentar


Politika

Branimir Nestorović

Pokret čiji je predsednik Branimir Nestorović traži od Ustavnog suda da zaustavi projekat „Jadar“

Poslanička grupa "Mi snaga naroda prof. dr Branimir Nestorović", zatražila je danas od Ustavnog suda da po hitnoj proceduri proglasi neustavnom i nezakonitom Uredbu Vlade Srbije, donetu 16. jula 2024. godine, u cilju "oživljavanja" Prostornog plana područja posebne namene za realizaciju eksploatacije i prerade minerala jadarit "Jadar", navodi ovaj pokret u saopštenju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.