Tači: Odlukom Interpola izgubili i Kosovo i Srbija

Ostavite komentar


  1. Igubili su velikoalbanski nacionalizam i sponzori istog, Kriminalcima na Kosovu ne bi bilo nista i da se desilo to clanstvo. Koliko treba biti naivan ili glupav i poverovati da se ovde radilo o „borbi protiv kriminala“?

  2. Ma kriminalci će tek sad da se zabrinu. Uložili toliki novac a neće imati pristupa podacima Interpol-a.

  3. Da ste bili iskreni i pokazali da zasluzujete clanstvo u Interpolu uprkos formalnim barijerama Vi bi otkrili ubice i narucioce ubistva Olivera Ivanovica. Ali, vas ocigledno nije interesovao napredak u policijskoj sluzbi . Vec ubacivanje u strukture organizacije , u kojoj su deponovane sve CRVENE POTERNICE albanskih bosova, kako bi ste ih uz pristojnu korupciju izbrisali za sva vremena. A, KARAKTER POBUNE albanske manjine u Srbiji 1999. godine izmenili, preko istih tih CRVENIH POTERNICA, preusmeravanjem krivice sa pripadnika OVK na vojnike Vojske Jugoslavije, da bi se obesmislilo postojanje i eventualno delovanje Suda za ratne zlocine. Dok god se obicni gradjani, pripadnici albanske manjjine u Srbiji koriste kao „zivi stit“ i taoci u grcevitoj odbrani bivsih istaknutih celnika OVK, za koje postoji osnovana sumnja da su pocinili najteze, masovne zlocine, sve ce se svoditi samo na interes RATNIH PROFITERA iz albanske pobune na Kosovu i Metohiji. Na nesrecu i neki nasi ratni profiteri sukoba na KIM krecu se istim stazama Tacija, Haradinaja, Ljimaja, samo u njihovoj senci. Nije vam bio dobar Oliver Ivanovic, koji je hteo odmah da pregovara o suzivotu Albanaca i Srba pri postojjecoj situaciji gde je manjina MAJORIZOVALA vecinski narod.

  4. Kosovo i Metohija nije država. Oni su teritorija Srbije.
    Oni mogu da deluju u okviru Srbije. To le pametnima jasno.
    Treba odbiti i pregovore. Kako pregovarati sam sa sobom.
    Može se pregovarati samo o načinu f delovanja u okviru Srbije.
    Naši političari govore kako Kosovo nije država, a pregovaraju
    kao da je država. Smešno!

  5. Pa naravno…Tači i Haradinaj su hteli sve da izguraju na mišiće ali ne može, mora nešto i na pamet!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.